Βολές Πολάκη κατά ΣτΕ: «Έρχεται να κουκουλώσει τις ληστείες του εκσυγχρονισμού»

Νέα επίθεση με ανάρτηση στο facebook

Νέα επίθεση κατά του ΣτΕ εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο facebook, τα ξημερώματα της Τρίτης, o Παύλος Πολάκης. Μετά την στήριξη που είχε από τον Πρωθυπουργό, (τη μία φορά από το υπουργείο Υγείας και την άλλη από την προ ημερησίας στη Βουλή τη Δευτέρα), ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατηγορεί το Συμβούλιο της Επικρατείας ότι έρχεται να «κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτι στην Υγεία».

Παράλληλα, στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, επαναλαμβάνοντας τη φράση του Πρωθυπουργού ότι «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι».

Όλη η ανάρτηση Πολάκη

«Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες (με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ένα χρόνο τα στελέχη του Υπουργείο Οικονομικών).

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία.

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!

Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο "νομικό πολιτισμό " που είμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι "πυλώνες του έθνους " που είναι στις λίστες!!!

Αλλά όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης "το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι"...».

Διαβάστε επίσης: Νέα επίθεση Πολάκη κατά δικαστών του ΣτΕ: Καλύτερα “αμόρφωτος” παρά να απαλλάσσω όσους είναι σε λίστες

Πολάκης ο… ποιητής: Βέλη κατά δικαστών και ΣτΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top