K. Μακρή: Με εμένα ή με τη ΝΔ το μήνυμα Τσίπρα σε Φώφη, Σταύρο και Λεβέντη!

Τι αποκάλυψε για το παρασκήνιο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς

Το παρασκήνιο της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.   

«M’ αρέσει που κανείς δεν έχασε το χαμόγελό του.  Σφάχτηκαν με το χαμόγελο τόνισε η Κάτια Μακρή και πρόσθεσε:   

«Tώρα,  αν εξαιρέσουμε το Κυπριακό, για το οποίο μαθαίνω ότι υπήρξε μια κοινή γραμμή, για όλα τα υπόλοιπα ήταν η μέρα με τη νύχτα. Ο πρωθυπουργός τους κάλεσε για επικοινωνιακούς λογούς γιατι δεν είχε κάτι καινούργιο να τους πει, περάν μιας γενικής αισιοδοξίας. Δηλαδή,  στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι θα προσπαθήσει στην αναπτυξιακή τράπεζα να μπουν και στελέχη της ΝΔ, στη Φώτη Γεννηματά ότι θα φέρει την απλή αναλογική στις εκλογές των δημάρχων».

Αναρωτήθηκε για το ίδιο ζήτημα η σχολιάστρια του Star:

 «Τώρα,  ειναι αυτός λόγος να τους φωνάξει στο Mαξίμου; Εκείνοι λοιπόν εισέπραξαν ότι τους μετατρέπει σε ένα “κάδρο”, σε “ντεκόρ” για να δείξει ότι ειναι ισχυρός  και συναινετικός και έτσι αντέδρασαν όλοι. Άλλοι με καβγά  -όπως η κ. Γεννηματά – και άλλοι με σιωπή , όπως ο κ. Μητσοτάκης».

Η Κ. Μακρή ανέφερε επίσης ότι αυτό πάντως που ήταν καθαρό απο τον πρωθυπουργό σε όλους ειναι ότι «πήραμε - δεν πήραμε, πάει - δεν πάει η οικονομία,  εκείνος δεν εγκαταλείπει. Στον Σταύρο Θεοδωράκη το είπε καθαρά , ότι δεν εχει κανένα σκοπό να πάει σε εκλογές».   

Η σχολιάστρια του Star αποκάλυψε μάλιστα ότι στα μικρά κόμματα τους είπε πως οι πόλοι ειναι δύο,  ο ΣΥΡΙΖΑ  και η ΝΔ και  καλό ειναι να πάνε μαζί του!

«Κάποιος από  τους αρχηγούς όμως του απάντησε πως δεν πρέπει να ειναι σίγουρος πως μέχρι τις εκλογές,  με τη φθορά που θα εχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι μεγάλος πόλος!   Και  εκεί,  όπως καταλαβαίνεις τα αίματα άναψαν. Φαντασθείτε τι θα γίνει όταν το θέμα της συμφωνίας θα έρθει στη Βουλή» υπογράμμισε επίσης η Κ. Μακρή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top