«Κλείδωσε» η συνεργασία της κυβέρνησης με την Ρότσιλντ με υπογραφή Χουλιαράκη

Για την έξοδο στις αγορές έναντι αμοιβής 3,2 εκατομμυρίων ευρώ

Δημοσιοποιήθηκε στη Διαύγεια χθες, η συνεργασία της κυβέρνησης με την Ρότσιλντ, για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

Όπως ανέφερε όμως ο πολιτικός συντάκτης του Star Πέτρος Μποτσαράκος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την  Μάρα Ζαχαρέα,  «ακόμη ηχούν στα αυτιά μας τα νταούλια που θα βαρούσε η κυβέρνηση για να χορέψουν οι αγορές  και οι χαρακτηρισμοί, “τοκογλύφοι”, “δολοφόνοι των λαών”  και πολλά- πολλά άλλα που έλεγαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ υποσχόμενοι να σκίσουν τα Μνημόνια».

Πρόσθεσε ο Π. Μποτσαράκος: «Τώρα που μας “έσκισαν” στα Μνημόνια, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ, οι “τοκογλύφοι” έγιναν φίλοι μας. Έγιναν συνεργάτες μας. Και τους πληρώνουμε αδρά για να μας βγάλουν στις αγορές, προφανώς γιατί καταλάβαμε ότι η ορχήστρα με τα νταούλια δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος. Το πρόβλημα είναι ότι η συνεργασία με τον οίκο Ρότσιλντ γίνεται με μιας μορφής κρυφτούλι».

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Χουλιαράκης υπέγραψε στις 2 Μαρτίου την απόφαση για συνεργασία έναντι αμοιβής 3,2 εκ. ευρώ για να βγούμε το καλοκαίρι στις αγορές και μάλιστα δύο φορές,  μέχρι το τέλος του ‘ 18,  με τουλάχιστον 24μηνα ομόλογα.

«Γιατί όμως δημοσιοποιήθηκε στη Διαύγεια χθες, δυόμιση  μήνες μετά την υπογραφή; Προφανώς για να στείλουν ένα μήνυμα στους βουλευτές να ψηφίσουν τα μέτρα με την προοπτική εξόδου στις αγορές. Να θυμίσω απλώς ότι  η συμφωνία είχε κλείσει από τον Φεβρουάριο και πάλι μυστικά. Όταν ο Πρωθυπουργός σε ένα ταξίδι αστραπή στο Παρίσι είχε συναντηθεί με στελέχη της εταιρίας. Η αποκάλυψη έγινε  μετά από πιεστικές ερωτήσεις των κομμάτων και του τύπου» κατέληξε ο Π. Μποτσαράκος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top