Επιμένει ο Τσαβούσογλου στις επιθέσεις κατά Καμμένου και στις απειλές για τα Ίμια

Τον αποκάλεσε και πάλι «αρχηγό ρατσιστικού κόμματος»-Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου-Πρώτη ανάρτηση: 11-03-2017 15:31

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του δικτύου CNNTURK, απάντησε και σε ερώτηση για την ένταση στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, υποστηρίζοντας  ότι παρά την ένταση οι διερευνητικές επαφές συνεχίζονται κανονικά.

Σε συμπληρωματική ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος με την ένταση που επικρατεί στα 'Ιμια, υποστήριξε:

«Οι σχέσεις σε μία τέτοια γεωγραφία μπορεί να είναι προβληματικές, υπάρχουν προβλήματα στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αιγαίο, το οποίο βγήκε στην επιφάνεια… Εμάς δεν μας αρέσει η ένταση, αλλά είναι ο τωρινός υπουργός Άμυνας, που είναι από το ρατσιστικό κόμμα. Όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη είναι αιχμάλωτοι, είτε εντός είτε εκτός της κυβέρνησης, είναι όλοι σε κατάσταση αιχμαλωσίας.

Εμείς έχουμε προειδοποιήσει. Έχουμε ήδη προειδοποιήσει και θα πρέπει να σκεφτούν λογικά. Εμείς είπαμε ότι μπορεί να υπάρξει ατύχημα. Αλλά οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα. Άρα, τους είπαμε να συμπεριφέρονται πιο υπεύθυνα, αλλά συνέχεια προκαλούν. Ο στρατός μας, οι στρατιώτες μας συμπεριφέρονται πολύ ψύχραιμα. Εάν απαντούσαμε στις προκλήσεις τους, να σας πω, ότι θα είχε συμβεί ατύχημα προ πολλού».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top