Επιμένει στην άποψή του σχετικά με το (μη) κλείσιμο της αξιολόγησης και τις εκλογές ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το καλό για τη χώρα είναι να γίνουν εκλογές. Καλό για τη χώρα είναι σήμερα το βράδυ να κάνει διάγγελμα ο κ. Τσίπρας να πει “παραιτούμαι” και να πάμε για εκλογές» είπε στα Παραπολιτικά FM και πρόσθεσε: «Πιστεύω η αξιολόγηση είναι πολύ καλύτερο να κλείσει από την επόμενη κυβέρνηση παρά από την παρούσα, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι μια καινούρια κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, και ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση και αξιοπιστία θα διεκδικήσει και θα πάρει καλύτερη συμφωνία από τους εταίρους».

«Αν επιδιώξουν να κλείσουν τη συμφωνία με την παρούσα κυβέρνηση θα έχουμε 4,5 δισ. μέτρα και ποιός ξέρει τι άλλο, αν γίνουν εκλογές και έρθει η επόμενη κυβέρνηση θα έχουμε μέτρα μείον, άρα κάτι θα κερδίσουμε λόγω της αλλαγής της κυβερνήσεως, κάποια μέτρα υπέρ του ελληνικού λαού αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Πιστεύω όμως», κατέληξε, «ότι η αγάπη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την εξουσία, είναι τόσο πολύ μεγάλη, που θεωρώ απίθανο να μην κλείσουν την αξιολόγηση. Πιστεύω ότι θα τα υπογράψουν όλα. Πιστεύω ότι θα τα φέρουν να τα ψηφίσουν στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για να μην υπάρχουν και διαδηλώσεις έξω από τη Βουλή».

 

Tags: