ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ο Πολάκης στο Facebook τις... επιτυχίες της κυβέρνησης

Σίγουρος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ο Πολάκης στο Facebook

Την ώρα που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος επικρίνει την κυβέρνηση για την περίφημη επιστολή του Ε. Τσακαλώτου προς τους θεσμούς με την οποία υπόσχεται υποταγή και συμμόρφωση στις εντολές τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης βρίσκεται σε άλλο… τέμπο και πανηγυρίζει για τις… επιτυχίες της κυβέρνησης.

Ποιες είναι οι επιτυχίες αυτές; Το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους που ο υπουργός Οικονομικών υποσχέθηκε ότι δε θα το ξαναδώσει και η κατάσταση στα νοσοκομεία.

Στις μεγάλες επιτυχίες επίσης της κυβέρνησης ο κ. Πολάκης συγκαταλέγει την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών έργων και δηλώνει βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές.

Αναλυτικά ο υπουργός γράφει στο Facebook:

«ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ: Τα 629 εκατ. στους συνταξιούχους, τα 580 εκατ. από τον ΕΟΠΥΥ προς τα δημόσια νοσοκομεία ,τα μεγάλα οδικά έργα που τελειώνουν με 700 εκατ. λιγότερα από αυτά που είχαν συμφωνήσει οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ,έγιναν πραγματικότητα για ΕΝΑ λόγο:
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ!!! Γι’ αυτό ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ. Γι’ αυτό ο λαός σε μας ΕΛΠΙΖΕΙ. Γι’ αυτό στο τέλος ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Υ.Γ ... μετά τις γιορτές... Novartis.............»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top