Τι δουλειά είχε η Σοφία Λεοντίτση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Δείτε το μήνυμά της στο Facebook

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Λεοντίτση

Μετά από την απόφασή της να τα βάλει με τα… «διαδικτυακά σκουπίδια», όπως είπε, στο Gala της Παρασκευής στο My Style Rocks, η Σοφία Λεοντίτση πέρασε μια βόλτα και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλει τον πόλεμο που δεχόταν από το προφίλ που είχε δημιουργηθεί στο Instagram με το όνομα «Σούλα Glamorous».

Σύμφωνα με την ίδια, το άτομο που διαχειριζόταν το συγκεκριμένο προφίλ καθημερινά την προσέβαλε και έκανε αρνητικά και μερικές φορές υβριστικά σχόλια εναντίον της.

Κατάφερε μάλιστα να «κατέβει» το συγκεκριμένο προφίλ από το Instagram και η Σοφία μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Με την δίκη σας παρότρυνση, τους προβληματισμούς και το μπούλινκγ που δεχόσασταν μπόρεσα και εγώ να βοηθήσω ώστε να σταματήσει ένα ψεύτικο προφίλ που με χυδαιότητες και ύβρεις, προσπαθούσε να κατεβάσει το επίπεδο και να διαβάλλει προσωπικότητες... η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έκανε τη δουλειά της και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την προστασία που μας παρέχει! Δεν είμαστε μόνοι μας και ανυπεράσπιστοι και όποτε μου δοθεί ξανά η ευκαιρία, θα στέκομαι όρθια απέναντι σε ψεύτικους δράκους και ανθρώπους που κρύβονται πίσω από μάσκες . Επίσης ευχαριστώ πολύ την Ντορέτα προσωπικά και την εκπομπή «Εδώ», που μου έδωσε το βήμα έστω και για λίγο να συνεχίζω να λέω τις απόψεις μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top