ΑΝΑΤΡΟΠΗ μετά από 19 χρόνια: «Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα μπορούσε να μην είχε σκοτωθεί»

Δείτε τα όσα αποκάλυψε ο πρώην σωματοφύλακας της βασιλικής οικογένειας

ΑΝΑΤΡΟΠΗ μετά από 19 χρόνια: «Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα μπορούσε να μην είχε σκοτωθεί»

​Αποκαλύψεις για άγνωστους εραστές, «ερωτικές φωλιές» και για την εμμονή της με τα μέντιουμ, δίνει στην δημοσιότητα ο επί έξι χρόνια προσωπικός σωματοφύλακας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Κεν Γουάρφλ.

Ωστόσο αυτό που συζητήθηκε πιο έντονα από όλα όσα αποκάλυψε είναι το γεγονός πως πιστεύει ότι η αγαπημένη πριγκίπισσα της Βρετανία θα μπορούσε να σωθεί και να μην πεθάνει στο τραγικό τροχαίο στο Παρίσι.

daiana-panw (1).jpg
Ο ίδιος αναφέρει πως όταν η Νταϊάνα γνώρισε τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Ντόντι Αλ Φαγιέντ, εκείνος είχε απομακρυνθεί από την φύλαξη της! Μάλιστα, τονίζει ότι οι σωματοφύλακες της βασιλικής οικογένειας ήταν κατάλληλα εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ.

Για το βράδυ του θανάτου της πριγκίπισσας, εκείνος γράφει ότι βρισκόταν στο εξοχικό του στο Ντόρσετ, όταν στις 4 τα χαράματα της 31ης Αυγούστου του 1997 χτύπησε ο βομβητής του και ο υπεύθυνος αστυνομικός για την ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας, του ανακοίνωσε τον τραγικό θάνατο της Νταϊάνας και του ζήτησε να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ετοιμάσουν τα της κηδείας της.

diana.jpg

Στην συνέχεια εξηγεί ότι η πριγκίπισσα είχε στο πλευρό της άτομα που δεν είχαν την κατάλληλη εκπαίδευση! Τους συγκεκριμένους φύλακες είχε προσλάβει η οικογένεια του τότε συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγιέντ!

Αν είχε σωματοφύλακες της βασιλικής οικογένειας δεν θα είχε μπει ποτέ στην μοιραία Μερσεντές S-280, η οποία καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον 13ο πυλώνα στο εσωτερικό του τούνελ Pont de l'Alma, στο Παρίσι.

550_334_160096.jpg
Στο μοιραίο δυστύχημα η πριγκίπισσα και ο σύντροφός της έχασαν την ζωή τους, ο οδηγός του οχήματος Χένρι Πολ, που λένε ότι εκείνο το βράδυ ήταν μεθυσμένος, έχασε επίσης την ζωή του και ο μόνος που επέζησε ήταν ο σωματοφύλακας που είχε διαθέσει στην Νταϊάνα η οικογένεια Αλ Φαγιέντ, ο Τρέβορ Ρις Τζόουνς.

Για τον Τζόουνς ο πρώην σωματοφύλακας της πριγκίπισσας αναφέρει ότι δεν ήταν το κα��άλληλο άτομο για την ασφάλεια μέλους της βασιλικής οικογένειας, τον παρουσιάζει ως πρώην στρατιωτικό, που ήταν μόνο λίγες εβδομάδες στην υπηρεσία της πριγκίπισσας και γοητευμένος από την ομορφιά της δεν ήθελε να της χαλάσει χατίρι! Ωστόσο, λόγω απειρίας έκανε το λάθος να βλέπει τους παπαράτσι σαν «εχθρούς» και αυτό το μήνυμα είχε περάσει και στον Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

diana-paidia-12.jpg
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρώην σωματοφύλακα της θλιμμένης πριγκίπισσας ένας έμπειρος σωματοφύλακας δεν θα την είχε αφήσει να μπει στην πολυτελή Μερσεντές και κατηγορεί τον σωματοφύλακά της Τρέβορ Ρις Τζόουνς για «σφάλματα στην κρίση του», που επέτρεψε στην Νταϊάνα να μπει σε αυτοκίνητο με μεθυσμένο οδηγό και που ο Ντόντι έδωσε εντολή στον οδηγό να αναπτύξει ταχύτητα, όταν αντιλήφθηκε ότι τους ακολουθούσαν οι παπαράτσι.

daiana-panw.jpg
Ο ίδιος, γράφει ότι θέλει να αποσαφηνίσει πως πίσω από τον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών δεν υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας, δεν πρόκειται για δολοφονία, αλλά για ένα τραγικό δυστύχημα και αποκαλύπτει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προτείνει να παραχωρήσει σωματοφύλακες στην πριγκίπισσα κατά την παραμονή της στο Παρίσι με τον Αλ Φαγιέντ, μια πρόταση που η αξέχαστη Νταϊάνα είχε απορρίψει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top