Τρόμος στο Αιγάλεω: «Δράκος» παρακολουθεί ανήλικες και επιχειρεί να τις βιάσει

Θύματα μιλούν στο STAR

Τον τρόμο στο Αιγάλεω έχει σπείρει νεαρός με αρρωστημένες ορέξεις ο οποίος στήνει καραούλι σε νεαρά κορίτσια και επιχειρεί να τα βιάσει. Θύματα μιλούν στο STAR και την Κατερίνα Ρίστα.

Ακολουθεί τα θύματά του μέχρι να κατευθυνθούν σε κάποιο έρημο στενό, τα βήματα του  τότε γίνονται γρηγορότερα και η ανάσα του ασυγκράτητη μέχρι να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από τα ανήλικα κορίτσια. Ο επίδοξος βιαστής με την πρόφαση ότι έχει χαθεί τους ζητά να τον βοηθήσουν.

Οι περιγραφές των θυμάτων συγκλονίζουν.

«Έπιασε την αδελφή μου από τα μαλλιά. Της έσπασε τα γυαλιά, το σουτιέν. Της είπε “κοπελιά μήπως ξέρεις που είναι το Δημαρχείο;” και την έπιασε από το μαλλί». Είναι η αδελφή της 17χρονης κοπέλας, του τελευταίου θύματος που έπεσε στα αρρωστημένα χέρια του δράστη. Όπως υποστηρίζει έχει δεχθεί και η ίδια επίθεση ακριβώς στο ίδιο σημείο.

«Ήρθε από πίσω, κι εγώ τον χτύπησα κι έφυγα» λέει η αδελφή του θύματος.

Η τελευταία επίθεση έγινε εδώ στην Οδό Παπαφλέσσα στο Αιγάλεω στις 3 το μεσημέρι.

«Η κοπέλα μόλις πήγε στο κινητό να δει τη διεύθυνση, αυτός την τράβηξε από τα μαλλιά  κι άρχισε να την πιάνει. Προσπάθησε να της βγάλει το σουτιέν. Το έσκισε. Η κοπέλα τού έδωσε μια μπουνιά και κατάφερε να γλιτώσει. Έχει ξαναγίνει  επίθεση εκεί στον δρόμο» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

«Προχωρούσα και ένιωθα κάποιον πίσω μου. Σταματούσα, σταματούσε. Προχωρούσα, προχωρούσε, εδώ πιο πάνω στο Αιγάλεω» περιγράφει άλλη κοπέλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης είναι 1.80, μελαχρινός,  με μακρύ μούσι , φοράει κουκούλα και γυαλιά για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

«Γυρνούσα ήμουν στη γωνία του σπιτιού μου, νιώθω κάποια μάτια πάνω μου και απλά έτρεξα γρήγορα»

Οι αρχές αναζητούν τα ίχνη του επίδοξου βιαστή ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος...

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top