Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή 63χρονος για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια

Εμπλέκεται κι ένας 17χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου - Nέα ενημέρωση: 20:08

Για υπόθεση αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, κυρίως μεταξύ 12 έως 15 ετών, παραπέμπεται στον ανακριτή για να απολογηθεί ένας 63χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος των θυμάτων του. Στο σπίτι του βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας (φωτογραφίες, δισκέτες, κασέτες βιντεοκάμερας, εξωτερικοί σκληροί δίσκου υπολογιστών, κ.α) σε μέρος εκ των οποίων εμφανίζεται ο ίδιος με ανήλικα θύματά του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών τα τελευταία δύο χρόνια

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε επανειλημμένα σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, έναντι χρηματικής αμοιβής.

17χρονος κατηγορείται ότι προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί και σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Και πιστόλι βρέθηκε στο σπίτι του 63χρονου

Στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 πιστόλι κρότου με φυσίγγιο, 332 φυσίγγια κρότου, 4 φωτοβολίδες, εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, 6 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 2 φορητοί υπολογιστές, 7 κάρτες μνήμης, 8 φορητές συσκευές αποθήκευσης, 27 οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι,70 δισκέτες, 26 κασέτες βιντεοκάμερας, 32 βιντεοκασέτες, συσκευή καταγραφής αναλογικού σήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, 5 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, 5 άλμπουμ φωτογραφιών και πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.

Ποιες κατηγορίες βαραίνουν τον 63χρονο

Κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη, για παράβαση των Νόμων περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί όπλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top