Πρωτοφανείς εικόνες στο Ειρηνοδικείο Αθηνών: ΜΑΤ και χημικά σε κινήματα κατά των πλειστηριασμών - Tρεις τραυματίες

Άγριο ξύλο, υβριστικά συνθήματα, σπρωξίματα και ένταση - Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη /Νέα ενημέρωση 18:17

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου αρχίζουν ξανά οι πλειστηριασμοί, μετά τον τερματισμό των κινητοποιήσεων των συμβολαιογράφων με αποτέλεσμα τρεις διαδηλωτές να τραυματιστούν από τα επεισόδια.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων καθώς η χρήση χημικών έγινε σε κλειστό χώρο, στην Αίθουσα 7.

Το κτίριο στην οδό Λουκάρεως έγινε «φρούριο» από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο, ρίχνοντας χημικά μέσα στον χώρο του Ειρηνοδικείου, όπου βρίσκονται τρεις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης!

Τα ΜΑΤ απέκλεισαν την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επέτρεπαν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω», τις άλλες συλλογικότητες, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και στα μέλη του ΠΑΜΕ, να μπουν ώστε να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους. 

Να σημειώσουμε, ότι σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, παράλληλα με την επανέναρξη των φυσικών πλειστηριασμών ξεκίνησαν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. 

 

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Ένταση και σοβαρά επεισόδια, σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη έξω από το σωματείο των συμβολαιογράφων, όπου σημειώθηκαν «μάχες» σώμα με σώμα μεταξύ μιας αντιπροσωπείας των συλλογικοτήτων και ΜΑΤ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top