Λύκοι ή τσακάλια κατασπάραξαν τη Βρετανίδα τουρίστρια στη Ροδόπη – Τι λέει ο ιατροδικαστής

Πώς βρήκε τραγικό θάνατο η άτυχη γυναίκα - Νέα Ενημέρωση: 17:17

Από άγρια ζώα και όχι από αδέσποτα σκυλιά (όπως αρχικά είχε ακουστεί), προκλήθηκε ο θάνατος της Βρετανίδς τουρίστριας στη Ροδόπη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Κιφνίδη ο οποίος μίλησε στους «Times», η κατάσταση της σορού της άτυχης Σίλια Χόλινγκγουορθ, «δείχνει ότι δεν της επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά. Φαίνεται ότι της επιτέθηκαν άγρια ζώα, όπως λύκοι και τσακάλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η Βρετανίδα που την κατασπάραξαν άγρια ζώα στη Ροδόπη

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η 63χρονη Χόλινγκγουορθ ήταν ακτιβίστρια κατά της λιτότητας και εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, αφού είχε επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας και επέστρεφε στο κατάλυμά της.

Οι ομάδες διάσωσης ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες μόλις ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή της και εντόπισαν διαμελισμένα ανθρώπινα μέλη από ζώα δύο μέρες μετά.

Όπως αναφέρει η «Telegraph», η 63χρονη προσπάθησε να επικοινωνήσει με συγγενείς της στο Λονδίνο, μετά την επίθεση, αλλά δεν είχε σήμα.

Η Χόλινγκγουορθ εργαζόταν στο πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και αργότερα αφιέρωσε τη ζωή της στη συγκέντρωση χρημάτων για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, μεταξύ άλλων και για Σύρους πρόσφυγες.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top