Αυτή είναι η Βρετανίδα που την κατασπάραξαν άγρια ζώα στη Ροδόπη

Ήταν ακτιβίστρια υπέρ της Ελλάδας

Αυτή ήταν η γυναίκα που κατασπάραξαν ζώα στη Ροδόπη

Βρετανίδα ακτιβίστρια κατά της λιτότητας ήταν η 63χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο σε ερημική περιοχή της Ροδόπης με τις αρχές να αναφέρουν ότι την κατασπάραξαν άγρια ζώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σίλια Χολινγκουόρθ εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη, αφού είχε επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Μαρώνειας και επέστρεφε στο κατάλυμά της.

Μάλιστα όπως αναφέρουν βρετανικές εφημερίδες ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη από την επίθεση που δέχθηκε από άγρια ζώα, τηλεφώνησε στην οικογένειά της στην Αγγλία και ζήτησε βοήθεια.

Οι ομάδες διάσωσης ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες μόλις ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή της και εντόπισαν διαμελισμένα ανθρώπινα μέλη από ζώα δύο μέρες μετά.

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η επίσημη επιβεβαίωση ότι πρόκειται για την 63χρονη Βρετανίδα, με τις αρχές να εκτιμούν ότι δέχθηκε επίθεση από λύκους.

Γείτονες της 63χρονης στο Μπράντφορντ του Γουιλτσάιρ την χαρακτήρισαν ευγενική, φιλική και πολύ ενεργή στην κοινότητά της.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα ήταν από τα παλαιότερα μέλη καμπάνιας αλληλεγγύης προς την Ελλάδα που είχε ξεκινήσει στο Μπρίστολ, υποστηρίζοντας εκείνους που μάχονται τη λιτότητα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top