Συνταγές… «ΤΡΟΜΟΥ» στα Φαρμακεία! Μπαράζ κλοπών σπέρνουν τον πανικό στους φαρμακοποιούς

Απίστευτα τεχνάσματα από τους κακοποιούς

Συνεχή είναι τα περιστατικά επίθεσης σε φαρμακεία με σκοπό τη ληστεία. Πολλοί φαρμακοποιοί είναι σε απόγνωση καθώς τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι πάντοτε αποτελεσματικά. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ζήτησαν συνάντηση με την ηγεσία της ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κύριος Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε λίγες μέρες θα διανυκτερεύει στο φαρμακείο του. Εύχεται να έχει μια ήρεμη νύχτα και όχι σαν εκείνη πριν από λίγες εβδομάδες.

«Πριν λίγες μέρες μπήκε μέσα στο φαρμακείο κάποιος με ψεύτικη συνταγή και μέχρι να την χτυπήσω με απείλησε με όπλο. Στο ένα χέρι κρατάω τη συνταγή και στο άλλο έχω τον χαρτοκόπτη για δεν ξέρω τι είναι ο καθένας», είπε στην κάμερα του Star.

Ο τομεάρχης φαρμακοποιών στην περιοχή Γαλατσίου, Γιώργος Βλαχόπουλος, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των ληστών... Οι συναλλαγές του πλέον μετά τις 12 το βράδυ γίνονται με κατεβασμένα τα ρολά και πάντα μέσα από το μικρό παραθυράκι.

Φαρμακοποιοί που αισθάνονται φυλακισμένοι μέσα στα καταστήματα τους. Δεν είναι μόνο τα ρολά. Όλες οι βιτρίνες έχουν σιδερένιες μπάρες γιατί δεν ξέρουν από που θα τους έρθει.

Την περίοδο 2010-2015 οι δηλωμένες καταγγελίες από φαρμακοποιούς που έπεσαν θύματα κακοποιών στοιχείων ξεπέρασαν τις 150, ενώ μόνο για το 2015 οι καταγεγραμμένες καταγγελίες ήταν πάνω από 70.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top