ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ... ΑΤΑΞΙΑ! Συνελήφθη Διοικητής Τροχαίας γιατί έσβηνε κλήσεις με το αζημίωτο

Στο κόλπο και ένας αστυνομικός!

Συνελήφθη την Τετάρτη από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ Διοικητής Τμήματος Τροχαίας, ο οποίος έχει το βαθμό του αστυνομικού Υποδιευθυντή και βρίσκεται στην Αττική. Ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ένας Αρχιφύλακας της ίδιας τροχαίας. Οι δυο τους φέρονται να έσβηναν κλήσεις, ζητώντας ως αντάλλαγμα μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Οι δύο ένστολοι ζήτησαν χιλιάδες ευρώ από έναν ιδιοκτήτη βυτιοφόρου διανομής πετρελαίου για να σβήσουν τροχονομικές παραβάσεις που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο ύψους 10.500 ευρώ. Συμφώνησαν, μάλιστα να δώσει τα χρήματα σε έναν ιδιώτη, ο οποίος έχει συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο παραβάτης προσημείωσε τα χρήματα στην ασφάλεια και στη συνέχεια πήγε και τα παρέδωσε στον καταστηματάρχη του συνεργείου. Στη συνέχεια πήγε στον διοικητή και αφού του είπε ότι παρέδωσε τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει, ο διοικητής του επέστρεψε την άδεια κυκλοφορίας και τον διαβεβαίωσε ότι τα πρόστιμα από τις παραβάσεις είχαν σβηστεί.

Τότε έγινε αρχικά σύλληψη του ιδιώτη στο συνεργείο, ο οποίος είχε παραλάβει τα χρήματα εκ μέρους του διοικητή. Και στη συνέχεια έγινε έρευνα στο γραφείο του διοικητή από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σε βάρος του διοικητή σχηματίστηκε δικογραφία, όπως επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αρχιφύλακα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε εμπλοκή στην υπόθεση, καθώς και σε βάρος του ιδιώτη που παρέλαβε τα χρήματα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top