Με ποια μοντέλα πρωταγωνιστεί η SEAT στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

To CUPRA Ateca είναι το highlight του περιπτέρου

Με ποια μοντέλα πρωταγωνιστεί η SEAT στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης

Δύο ξεχωριστοί κόσμοι, SEAT και CUPRA, παρουσιάζονται δίπλα-δίπλα για να τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών της Έκθεσης. Η νέα μάρκα CUPRA κάνει την πρώτη της επίσημη παρουσίαση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η CUPRA στη Γενεύη παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η νέα μάρκα παρουσιάζει ένα οικολογικό αγωνιστικό μοντέλο, το CUPRA e-Racer το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στον κόσμο. Το μοντέλο αυτό αποδεικνύει τη δέσμευση της CUPRA στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τις δεξιότητες που κληρονόμησε απο τη SEAT Sport. Με αυτό το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, η CUPRA στοχεύει στην ενίσχυση εναλλακτικών αγωνιστικών συστημάτων κίνησης.Το CUPRA Ateca θα είναι ένα ακόμη highlight του περιπτέρου CUPRA αφού αυτό το αποκλειστικό SUV σηματοδοτεί την έναρξη της νέας μάρκας και αποτελεί ένα μοναδικό μοντέλο στη κατηγορία του.

Ένα ακόμη μοντέλο SEAT που κάνει το ντεμπούτο του στη Γενεύη είναι το Ibiza 1.0 TGI FR, το οποίο επιβεβαιώνει τη δέσμευση της μάρκας στο συμπιεσμένο φυσικό άεριο ώς ένα καθαρό και αποδοτικό εναλλακτικό καύσιμο. Εκτός από το Ibiza 1.0 TGI FR, η SEAT περιλαμβάνει στη γκάμα CNG το Leon 1.4 TGI 110HP και Mii 1.0 68HP. Αυτά τα τρία μοντέλα, μαζί με το νέο Arona TGI, το πρώτο παγκοσμίως SUV με CNG, που το λανσάρισμα του έχει προγραμματιστεί για το τέλος του έτους, θα καθιερώσουν τη SEAT ως την εταιρεία του με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα CNG εντός του Ομίλου Volkswagen. Η SEAT ενισχύει την τεχνολογία CNG, καθώς συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών CO2: εκπέμπει κατά 85% λιγότερες εκπομπές οξειδίων του αζώτου σε σύγκριση με τους κινητήρες ντίζελ, ενώ μειώνει τις εκπομπές CO 2 κατά 25%, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα.

Η SEAT στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στη ψηφιοποίηση και συνδεσιμότητα, έτσι όπως αυτές προβλήθηκαν στα πλαίσια του Mobile World Congress 2018 στη Βαρκελώνη. Εξέχουσα θέση κατέχει η ανακοίνωση της ενσωμάτωσης της πιο δημοφιλούς μουσικής εφαρμογής Shazam στα μοντέλα SEAT. Με τη συνεργασία αυτή, η SEAT γίνεται η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως που προσφέρει στους πελάτες της μέσω της εφαρμογής Shazam τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν εύκολα και με απόλυτα ασφαλή τρόπο τα αγαπημένα τους τραγούδια μέσω του SEAT DriveApp για Android Auto. Η SEAT κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο της, να προσφέρει στους οδηγούς εμπειρία απλή, εξατομικευμένη και κυρίως ασφαλή.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top