Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο SEAT Arona

Το είδαμε στην Φρανκφούρτη

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο SEAT Arona

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της SEAT στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη είναι η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του Arona. Μετά τη νέα γενιά Ibiza, το νέο compact crossover είναι το δεύτερο μοντέλο της γκάμας που κατασκευάστηκε πάνω στη  πλατφόρμα MQB A0, που η SEAT πρώτη χρησιμοποίησε στον όμιλο Volkswagen. Το νέο μοντέλο κατασκευάζεται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell.

Το νέο Arona ξεχωρίζει για τη σχεδίαση, το μεγάλο ύψος και πλάτος, το συμπαγές αμάξωμα, τις τεράστιες δυνατότητες εξατομίκευσης και την πιο προηγμένη τεχνολογία ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Το νέο compact crossover αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης επιθετικής προϊοντικής πολιτικής της SEAT μετά το Ateca, το νέο Leon, τη νέα γενιά Ibiza και το νέο 7-θέσιο SUV που πρόκειται να λανσαριστεί το επόμενο έτος.

Η SEAT στη Φρανκφούρτη παρουσιάζει επίσης το Digital Cockpit στο εσωτερικό των Arona, Leon ST CUPRA,  Ibiza και Ateca. Χάρη στο νέο Digital Combi, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, πρώτα στο Leon και Ateca και αργότερα στο Ibiza και Arona, τα όργανα οδήγησης δεν έχουν μόνο πιο σύγχρονη σχεδίαση αλλά και μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Τέλος, με το Beatsaudio soundsystem, η μάρκα προκαλεί συγκίνηση και ενθουσιασμό και αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι ακούνε μουσική. Αυτό το επαναστατικό ηχητικό σύστημα είναι ήδη διαθέσιμο στο Ibiza και Arona και μέχρι το τέλος του έτους στο Ateca και Leon.

Bαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top