Aνάστατη η Μύκονος: Φωτογράφος σκηνοθέτησε ληστεία κατά της συζύγου του για να της βάλει «μυαλό»

Έβαλε κακοποιό μέχρι και να δέσει το 5χρονο παιδί του

Πρώτη δημοσίευση 10:32

Σενάριο χολιγουντιανής ταινίας θυμίζει η φαντασία του 49χρονου άνδρα στη Μύκονο που για να βάλει «μυαλό» στην εν διαστάσει σύζυγό του σκέφτηκε να τη ληστέψει και να βάλει κακοποιό να δέσει το 5χρονο παιδί του!

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μία επιχειρηματίας σερβικής καταγωγής στη Μύκονο. Η γυναίκα που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο νησί, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, υποστηρίζοντας ότι άγνωστοι άνδρες μπήκαν στην οικία και της άρπαξαν 145.000 ευρώ. Οι ληστές ακινητοποίησαν πρώτα τον 5χρονο γιο της δένοντάς τον στο κρεβάτι και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου η επιχειρηματίας είχε κρύψει το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η ίδια ανέφερε στην αστυνομία, ότι το σημείο αυτό το γνώριζαν μόνο εκείνη και ο σύζυγός της.

Αφού πήραν τα 145.000 ευρώ, οι ληστές έγιναν «καπνός». Παρά το γεγονός ότι τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί.

Δε συνέβη όμως το ίδιο και με τον σύζυγο της επιχειρηματία, ο οποίος κλήθηκε για κατάθεση από τους αστυνομικούς καθώς θεωρήθηκε ύποπτος μετά την εξέταση των καμερών ασφαλείας. Ο 49χρονος φωτογράφος και "εγκέφαλος" της ληστείας  μετα από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε πως ο λόγος που το έκανε δεν ήταν οικονομικός, αλλά για να ταρακουνήσει την εν διαστασει σύζυγό του με την οποία έμενε μαζί, ώστε να την αναγκάσει να μην βρίσκεται συνέχεια στις επιχειρήσεις που διατηρεί στα Ματογιάννια.

Η τσάντα με τα χρήματα βρέθηκε στην κατοχή του πατέρα, ενώ τα εξαρτήματα της φωτογραφικής μηχανής τα έδωσε ως αμοιβή στον διαρρήκτη τον οποίο έχουν συλλάβει οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού και αναζητείται. Ο"σατανικός" συζυγός οδηγήθηκε στη Σύρο προκειμένου να απολογηθεί.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top