Άγριο έγκλημα λογιστή στη Νίκαια: Βρέθηκε κατακρεουργημένος-Πιθανόν γνώριζε το δολοφόνο

Τραγική ειρωνία: Ο αδερφός του είχε δολοφονηθεί πριν 13 χρόνια κατά την διάρκεια ληστείας

Το κρίσιμο στοιχείο που ίσως τους οδηγήσει στην αποκάλυψη της  ταυτότητας του στυγερού δολοφόνου προσπαθούν να εντοπίσουν μέσα στο διαμέρισμα του θύματος στη Νίκαια οι αστυνομικοί του εγκληματολογικών ερευνών.

Για τους στενούς συγγενείς του άτυχου λογιστή η σύλληψη του δράστη αποτελεί όπως λένε ηθική δικαίωση στη μνήμη ενός ανθρώπου που βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη.

«Εύχομαι για την ψυχή και την ηθική του δικαίωση να βρεθεί ο δολοφόνος. Εμείς θέλουμε να μάθουμε το γιατί» δήλωσε στο Star ο Πέτρος Μπογράκος, συγγενής του θύματος.

Η αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας έγινε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης από δυο συγγενείς του θύματος. Οι γείτονες αρχικά άκουσαν θόρυβο μέσα από το διαμέρισμα, και λίγο αργότερα το θύμα να καλεί σε βοήθεια.

«Άκουγαν λέει  μια λογομαχία. Χτυπάγανε την πόρτα, μπήκε ο αδερφός του από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα μαζί με την μητέρα του και τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος».

Ο δολοφόνος με ιδιαίτερο μένος κάρφωσε το μαχαίρι στο σώμα του άτυχου άνδρα και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από ένα μακρόστενο παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος την μονοκατοικίας που βλέπει σε ένα μικρό στενάκι αθέατο από τη γειτονιά.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο δολοφόνος να είναι πρόσωπο που πιθανότατα γνώριζε το θύμα και πήγε στο σπίτι του για να τον ληστέψει. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι  πριν από 13 χρόνια είχε δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια ληστείας και ο αδελφός του άτυχου λογιστή ο οποίος ήταν αστυνομικός. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top