ΕΚΚΛΗΣΗ της χήρας του δολοφονημένου ταξιτζή στην Καστοριά: Εξαφανίστηκε το τάμπλετ από το ταξί!

Ζητά όποιος το έχει να το παραδώσει καθώς περιέχει κρίσιμα στοιχεία για τις αστυνομικές έρευνες

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η χήρα του 52χρονου Κοσμά Τζέλιου, του αδικοχαμένου ταξιτζή από την Καστοριά, ο οποίος όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, δολοφονήθηκε από 30χρονο (και μάλιστα παρασημοφορημένο) ειδικό φρουρό.

Την ώρα λοιπόν που η υπόθεση έχει ακόμα πολλά «σκοτεινά» σημεία καθώς όλοι ψάχνουν να βρουν τον λόγο για τον οποίο ο αστυνομικός (που στο παρελθόν πυροβόλησε και συνέλαβε τον Μαζιώτη) σκότωσε εν ψυχρώ τον 52χρονο, η χήρα του δολοφονημένου, μίλησε στον alphafm και απήυθυνε έκκληση.

Συγκεκριμένα όπως θα ακούσετε και στο ηχητικό, η χήρα του Κοσμά Τζέλιου αποκάλυψε πως μετά την δολοφονία δεν έχει βρεθεί το τάμπλετ και η κάρτα SIM που υπήρχε μέσα στο ταξί:

«Θέλω να κάνω μια έκκληση για τον αδικοχαμένο σύζυγό μου. Για ένα tablet της δουλειάς του. Αν το βρει κάποιος συμπολίτης μας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την έρευνα που συνεχίζεται. Παρακαλώ πολύ όποιος το βρει, ας το παραδώσει στην Ασφάλεια» είπε και συνέχισε εξηγώντας ότι:

«Είναι το βασικό tablet που κατέγραφε την διαδρομή. Ο,τι στίγματα μπορούμε να βρούμε είναι πάνω σε αυτό, καθώς και όποιο στοιχείο προκύψει. Επείγει να βρεθεί καθώς υπάρχουν κάποια στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για την πορεία».

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟ 52ΧΡΟΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ

Παράλληλα τόνισε πως «αν το έχει ήδη βρει κάποιος περπατώντας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κρατήσει. Ας το παραδώσει και να μην φοβηθεί το οτιδήποτε. Μόνο να σκεφτεί τον άδικο χαμό του Κοσμά, και ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ. Η αστυνομία κάνει πάρα πολλές προσπάθειες αλλά δεν μπορεί να το βρει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top