ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ SMARTPHONES: Θα πληρώνουμε με τα κινητά μας!

Το 2016 δεν θα κουβαλάμε πορτοφόλια και πιστωτικές κάρτες!

ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ SMARTPHONES: Θα πληρώνουμε με τα κινητά μας!

Πως θα σας φαινόταν να κάνατε τα ψώνια σας, πληρώνοντας χωρίς χρήματα και πιστωτικές αλλά με το... κινητό σας; Ναι καλά διαβάσατε... σύντομα εκτός από μηνύματα, παιχνίδια και παραγγελίες θα μπορείτε να κάνετε μέσω του smart phone σας και τα ψώνια σας χωρίς να έχετε τσάντες και πορτοφόλια πάνω σας!

creditcard-processors.jpg

Νέα εποχή για τους χρήστες των κινητών τηλέφωνων ξεκινά, καθώς τα smart phones γίνονται ακόμη… εξυπνότερα αφού μετατρέπονται σε κανονικά… «ψηφιακά πορτοφόλια» διευκολύνοντας τις ζωές και τις αγορές μας!!!!

Οι καταναλωτές δε θα χρειάζεται πλέον να κουβαλούν μαζί τους πιστωτικές κάρτες, αφού οι συναλλαγές τους θα πραγματοποιούνται με το «διάβασμα» της συσκευής του τηλεφώνου του από τα ειδικά τερματικά, χωρίς ταλαιπώριες, καθυστερήσεις και μετρητά!

Χρήμα μπορεί να μην κερδίζουμε… αλλά χρόνο σίγουρα, αφού η καθημερινότητα όλων μας θα γίνει πιο εύκολη, χωρίς να χρειάζεται να ξεροσταλιάζουμε σε ουρές ταμείων! Με ένα σκανάρισμα του κινητού μας από τις ειδικές συσκευές που θα βρίσκονται στα τραπεζικά καταστήματα (ήδη λειτουργούν 80) και η χρέωση θα γίνεται αυτόματα.

Ήδη, οι τράπεζες και οι εται��είες κινητής τηλεφωνίας εργάζονται προς την κατεύθυνση αυτή, ενώ μέχρι τις αρχές του 2016 αναμένεται να ολοκληρώνει συναλλαγές μέσω κινητού τηλεφώνου στην Ελλάδα ακόμη και η κουτσή Μαρία.

Έτσι όπως πάει το πράγμα, φαίνεται πάντως πως πλησιάζουμε στους καιρούς που τα κινητά θα μας φτιάχνουν ακόμη και … καφέ!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top