Ιδιοκτήτες ακούτε;; Η συζήτηση για τα αγροτεμάχια θα ξεκινήσει το 2014 λέει ο Τσαυτάρης!

Ανοικτός σε διάλογο με τους αγρότες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ιδιοκτήτες ακούτε;; Η συζήτηση για τα αγροτεμάχια θα ξεκινήσει το 2014 λέει ο Τσαυτάρης!

​Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για τον νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα και τα αγροτεμάχια! Αν και ακόμη, όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, η κυβέρνηση δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης δήλωσε σήμερα πως το θέμα του φόρου στα αγροτεμάχια θα συζητηθεί το 2014 για να εξεταστούν τα δεδομένα και να μη γίνουν αδικίες!

«Οι δεσμεύσεις μας απέναντι στον αγροτικό κόσμο είναι σαφείς», τόνισε εξάλλου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ εμφανίστηκε ανοικτός στο θέμα του διαλόγου με τους αγρότες, λέγοντας ότι με κατανόηση όλα λύνονται, προκειμένου να μη δημιουργούνται αδικίες.

Ο κος Τσαυτάρης τόνισε πως μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας καθώς προέρχεται από τον αγροτικό χώρο και γνωρίζουν τι λέει και την τεκμηρίωση όσων λέει.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε ότι στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν τα κύρια ζητήματα των αγροτών, το θέμα της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο, το θέμα της πληρωμής των ροδακινοπαραγωγών καθώς και το θέμα της μείωσης στις τιμές των ζωοτροφών.

Επίσης αναφέρθηκε στο σχεδιασμό του υπουργείου για τη νέα καλλιεργητική περίοδο με βάση τις δηλώσεις των αγροτών στο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top