Η πιο λαχταριστή συνταγή για ιταλικά ζυμαρικά με λουκάνικο

O Σταύρος Βαρθαλίτης δίνει tips για ένα εύκολο και γρήγορα γεύμα!

Αν θέλεις να φτιάξεις την πιο νόστιμη και αυθεντική συνταγή για ζυμαρικά με λουκάνικο δες τη συνταγή που έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής Breakfast@star ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Υλικά για ζυμαρικά με λουκάνικο

· 500γρ. σπαγγέτι No 6

· 3-4 λίτρα νερό

· 340γρ. λουκάνικο κοτόπουλου, κομμένο σε ροδέλες

· 4 κ.σ ελαιόλαδο

· 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

· 2 πιπεριές κόκκινες, ψιλοκομμένες

· 1 πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη

· 2σκ. σκόρδο, λιωμένο

· 1 κ.γ. μαραθόσπορο

· 1 κ.γ πάπρικα γλυκιά

· 1/2 κ.γ. μπούκοβο

· 600γρ. ντομάτα κονκασέ

· 2-3 κλωναράκια θυμάρι, ψιλοκομμένο

· Αλάτι

· Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

· 100γρ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη

· 1/3 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένο

Εκτέλεση για ζυμαρικά λουκάνικου

· Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

· Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

· Σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για 3 λεπτά.

· Προσθέτουμε τις πιπεριές και σοτάρουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.

· Προσθέτουμε το σκόρδο, το μαραθόσπορο, τη πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το μπούκοβο.

· Προσθέτουμε τις φέτες λουκάνικου και σοτάρουμε για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει το λουκάνικο από κάθε πλευρά.

· Έπειτα ρίχνουμε τις ντομάτες, το θυμάρι και φέρνουμε σε βρασμό.

· Στη συνέχεια, μειώνουμε τη θερμότητα σε μέτρια προς χαμηλή και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.

· Σερβίρουμε πάνω από τα ζυμαρικά μας. Γαρνίρουμε με κεφαλογραβιέρα και μαϊντανό.

 

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top