Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» ταξιδέψαν στο Τρίκερι. Χρώματα, εικόνες και μυρωδιές Ελλάδας. Με βοηθό της τον Δημήτρη Μαρέδη, η κυρία Ελένη μας φτιάχνει ένα από τα φημισμένα πιάτα, την περίφημη καραβιδομακαρονάδα του Μανώλα!
Είστε μακαρονάδες; Αν ναι, αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει!
Η κυρία Ελένη αποκάλυψε και το μυστικό της για μια τέλεια καραβιδομακαρονάδα που δεν είναι άλλο από το μεράκι και την αγάπη για το φαγητό που φτιάχνουμε.
Υλικά
Αλάτι
Πιπέρι
Κρεμμύδι
1 Φρέσκια ντομάτα
Μισό κιλό καραβίδες
Πελτές ντομάτας
Η κυρία Ελένη όπως λέει δε βάζει καρυκεύματα γιατί αλλοιώνεται η γεύση.
Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.