Πεντανόστιμη τάρτα τριπλής σοκολάτας

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία

Μία ιδέα για το «τι γλυκό να φτιάξουμε το σαββατοκύριακο που έρχεται» έδωσε ο Σταύρος Βαρθαλίτης στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Cinnamon rolls με γλάσο από τυρί κρέμα

Ο σεφ ετοίμασε τάρτα τριπλής σοκολάτας και μας έδωσε αναλυτική τη συνταγή.

Σοκολατένιο cake με κρέμα καραμελέ

 

Υλικά

Για τη βάση της τάρτας
•    250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•    100 γρ. ζάχαρη άχνη
•    50 γρ. κακάο σε σκόνη
•    1 πρέζα αλάτι
•    200 γρ. βούτυρο, παγωμένο
•    1 κρόκο
•    1 κ.ς. νερό, παγωμένο

Για την κρέμα λευκής σοκολάτας

•    400 γρ. κουβερτούρα λευκή
•    180 γρ. βούτυρο, παγωμένο
•    120 γρ. ζάχαρη άχνη

Για τη γκανάζ σοκολάτας

•    400 γρ. κουβερτούρα 65%

•    400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
 • 15γρ. κόκκους καφέ

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top