«Μύρισε» Χριστούγεννα: Φτιάξτε κoυραμπιέδες με λευκή σοκολάτα και αμύγδαλο

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης. Ο σεφ «έφερε τα Χριστούγεννα» ετοιμάζοντας κουραμπιέδες με λευκή σοκολάτα και αμύγδαλο.

Πεντανόστιμο mont blanc κάστανο

Ο Λάμπρος έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία. 

Tούρτα αμυγδάλου με καρύδα και berries

Φτιάξτε σοκολατόπιτα με άρωμα μανταρινιού!

Υλικά

•    500 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο (να έχει βγει από το ψυγείο 2 ώρες πριν)
•    200 γρ. ζάχαρη άχνη
•    900 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
•    5 γρ. μπέικιν πάουντερ
•    200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και σπασμένα
•    80 γρ. κονιάκ
•    Pοδόνερο (προαιρετικά)


 
Για την επικάλυψη

•    650 γρ. λευκή κουβερτούρα
•    65 γρ. ηλιέλαιο
•    130 γρ. αμύγδαλο λευκό (καβουρδισμένο και σπασμένο)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top