Μυστικά ομορφιάς από τη Halle Berry!

Τι μας συμβουλεύει να κάνουμε οπωσδήποτε μετά τη γυμναστική;

Halle Berry

Η Halle Berry περνά την μισή της ζωή στα γυμναστήρια, και σίγουρα αν κρίνουμε από την νεανική επιδερμίδα της, ξέρει πολύ καλά πώς να φροντίζει εκτός από το σώμα και το πρόσωπό της...

Θες καλογυμνασμένα χέρια; Aυτές είναι οι ασκήσεις που κάνει η Halle Berry

Σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο Allure όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για skincare σε συνάρτηση με τη γυμναστική. Αν είσαι λοιπόν και εσύ φαν της γυμναστικής, πιθανό θα έχεις έρθει αντιμέτωπη με τα σπυράκια που βγαίνουν από τον ιδρώτα, και σίγουρα θα έχεις το εξής δίλημμα:

Πότε είναι προτιμότερο να πλένεις το πρόσωπό σου; Πριν ή μετά την προπόνηση;  

Η ίδια είπε: “Πριν ξεκινήσω την γυμναστική μου έχω φροντίσει να έχω πλύνει το πρόσωπό μου και να χρησιμοποιώ ένα τοπικό προϊόν το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα απορροφηθεί ώστε να μην φράξουν οι πόροι. Θα βάλω υαλουρονικό οξύ ή κάποια μορφή βιταμίνης C γιατί αυτά τα δύο συστατικά ξέρω ότι θα απορροφηθούν”. 

“Κάνω πολλές πολεμικές τέχνες οπότε κάποιες φορές το πρόσωπό μου ακουμπά το στρώμα ή με χτυπάνε στο πρόσωπο με γάντια τα οποία σίγουρα δεν είναι καθαρά. Οπότε μετά την γυμναστική θα πλύνω και πάλι το πρόσωπό μου, πράγμα πολύ σημαντικό!”. 

 

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να χρησιμοποιούμε ενυδατικά προϊόντα αντί για σκληρά σαπούνια, που δεν διαταράσσουν το υδρολιπιδικό φιλμ, δηλαδή τα καλά έλαια της επιδερμίδας. Έτσι και οι πόροι παραμένουν καθαροί με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεις σπυράκια ενώ δεν θα νιώθεις το πρόσωπό σου να σε τραβάει!

 

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top