Τάμτα: Τα μυστικά για ένα τέλειο φθινοπωρινό make up look

Ακολουθήστε το tutorial της και λάμψτε σε όλες τις εμφανίσεις σας

Τάμτα - make up tutorial

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obviously I’m not trying to teach you tricks and techniques.Actually,I didn’t even know how&what I was gonna do...so... I just let it flow...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

Δείτε το makeup tutorial της Τάμπτα

Όταν είναι να μιλήσουμε για ένα νέο look από την Τάμτα ένα είναι το σίγουρο: Δεν πρόκειται να πούμε για κάτι συνηθισμένο ούτε... βαρετό. Το fashion girl, άλλωστε, απολαμβάνει να πειραματίζεται με τις εμφανίσεις και όταν είναι στο σπίτι δε σταματά να «δοκιμάζει» πάνω της νέα ανατρεπτικά looks.

Υγρά κραγιόν: Τι πρέπει να προσέξεις για να αποφύγεις τα «ατυχήματα»

Όπως έγραψε στη λεζάντα που ανέβασε, ήταν μια αφορμή να διασκεδάσει λίγο όσο βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα στιχάκι: «Θέλω τους φίλους μου να δω, να πάμε βόλτα στην πλατεία, όλη τη μέρα αλητεία και το βράδυ για ποτό».

Αν και η ίδια, μάλιστα, περιέγραψε το μακιγιάζ της ως ερασιτεχνικό, εμείς θα διαφωνήσουμε μιας και το βρήκαμε άκρως επαγγελματικό. Ένας υπέροχος ανατρεπτικός συνδυασμός του κίτρινου με το bubblegum pink, που πάει κόντρα στα μουντά φθινοπωρινά χρώματα που ήδη άρχισαν να κατακτούν το feed μας, είναι ό,τι χρειαζόμασταν για να ανεβάσουμε λίγο τη διάθεσή μας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το κραγιόν είναι λάθος χρώμα πάντως😏 επρεπε να βάλω σκούρο κραγιόν πιστεύω! 🤔Next time 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

 

«Προφανώς δεν προσπαθώ να σας διδάξω τρικ και τεχνικές. Βασικά, δεν ήξερα καν πώς και τι επρόκειτο να κάνω… Οπότε το άφησα να με πάει…», έγραψε στο βίντεο που ακολουθεί όπου την βλέπουμε να εφαρμόζει μια κίτρινη φανταχτερή σκιά στο βλέφαρό της και στη συνέχεια να την πλαισιώνει με ένα ροζ «τόξο» και μια δυναμική γραμμή μαύρου eyeliner και να ολοκληρώνει το eye look της με μια γενναιόδωρη ποσότητα μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Ο οίκος Dior παρουσίασε τη νέα συλλογή ρούχων του ωδή στη γυναίκα!

Η ίδια ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με ένα ροζ κραγιόν, ωστόσο σε επόμενη ανάρτησή της σημείωσε πως αυτό ήταν και το λάθος στο look της, αφού θα ταίριαζε μια πιο σκούρα απόχρωση!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αποφάσισα να διασκεδάσω λίγο τον εαυτό μου. Βάφτηκα λίγο δημιουργικά και ερασιτεχνικά(τράβηξα και βίντεο Εξίσου ερασιτεχνικά 😂 που θα ποστάρω στο επόμενο Ποστ)και μετά Τι έκανα;;;; Ξεβάφτηκα! Ωραία πέρασα, δεν λέω, αλλά.... 😤#covid_19 « Θέλω τους φίλους μου να δω, να πάμε βόλτα στην πλατεία, όλη τη μέρα αλητεία και το βράδυ για ποτό»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

 

Πηγή: MyLife

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top