Βeauty trends 2020: Τhe Big Blue

Η γαλάζια σκιά και το μπλε μολύβι ματιών επιστρέφουν

make up

To μπλε χρώμα στα μάτια το είδαμε φέτος για πρώτη φορά να το υιοθετεί η Saoirse Ronan στην  πρεμιέρα του φιλμ "Μικρές Κυρίες", ως eyeliner συνδυασμένo με ένα εντυπωσιακό, μάξι φόρεμα, χαρακτηριστικό του οίκου Gucci.

To παραμυθένιο αποτέλεσμα μας έβαλε ιδέες, ενώ μας παρότρυνε να ξύσουμε τα ξεχασμένα μπλε μολύβια που είχαμε στο νεσεσέρ μας. Ω, ναι το μπλε είναι άποψη!

Kομμάτια που θα φορεθούν πολύ το 2020

Αυτό όμως δεν ήταν παρά μόνο ένα preview του νέου hot trend που θα δεις στην πρώτη γραμμή της ομορφιάς το 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she is soooo beautiful 💘💘 #saoirseronan

A post shared by saoirse ronan (fanpage) 🌹 (@saorseronan) on

Το κλασικό μπλε είναι επίσημα το χρώμα του 2020, σύμφωνα με την Pantone. Στον Πλανήτη του  Μακιγιάζ το μπλε και οι αποχρώσεις τους επιστρέφουν  από τη δεκαετία των 80's για να μας θυμίσουν τη δυναμική τους  γοητεία, αλλά  και τον "νεραϊδένιο" τρόπο με το οποίο μπορούμε να δούμε τα πράγματα επιλέγοντας μπλε π.χ σκιές για τα τα μάτια μας.

Xmas Holidays: Αυτά τα outfits δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου!

Είναι άλλωστε μεγάλη αλήθεια ότι τα hot trends του μακιγιάζ, για όσες τα κυνηγούν με διάθεση και κέφι, έχουν να κάνουν με τον πειραματισμό και τη χαρά της δημιουργίας.

Αν γοητευτείς κι εσύ από την μπλε απόχρωση, τότε να θυμάσαι ότι ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα χρώματα ματιών και ότι -το καλύτερο- φωτίζει το βλέμμα και το βοηθά να δείξει πιο ξεκούραστο.

Αναζήτησέ το σε παλέτες σκιών, σε μολύβια και eyeliner και συνδύασέ τα με τα πιο ρομαντικά look σου.

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Πηγή: allyou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top