Traction - Νικόλ Ελευθεριάδου: «Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα»

«Θέλω ένα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα»,είπε το χρυσό κορίτσι της υδατοσφαίρισης

To τελευταίο σουτ της Νικόλ Ελευθεριάδου στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο γυναικών της Ολλανδίας ήταν αυτό που έστειλε την Ελλάδα στο βάθρο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγες ημέρες μετά από αυτή τη σπουδαία πρόκριση το χρυσό κορίτσι της ελληνικής υδατοσφαίρισης πήρε το τιμόνι του αμιγώς ηλεκτρικού και συναρπαστικού Cupra Born και μίλησε στον Κώστα Στεφανή για τα όνειρά της και τους επόμενους στόχους της.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στο Traction

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στο Traction

«Έχω στερηθεί πάρα πολλά πράγματα κι ακόμα στερούμαι. Κάθε θυσία είναι ξεχωριστή και έχει αποζημιωθεί. Βέβαια, πολλές φορές δεν αποζημιώνεται, αλλά δόξα τω Θεώ για ότι έχω προσπαθήσει στη ζωή μου τα έχω καταφέρει. Επομένως, νιώθω πολύ ευλογημένη γι’ αυτό. Πριν από λίγες ημέρες πέτυχα ένα όνειρο ζωής και αυτή τη στιγμή προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι συνέβη. Για την ώρα το όνειρο που έχω είναι ένα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα», είπε αρχικά στο Traction.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε και για την απαιτητική καθημερινότητα που έχει λόγω προπονήσεων, αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να προσέχει τη διατροφή της.

Μάλιστα, μία φορά τον μήνα απολαμβάνει το αγαπημένο της φαγητό που δεν είναι άλλο από το burger με τηγανιτές πατάτες.


Το parking challenge της Νικόλ Ελευθεριάδου


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top