Δανάη Μπάρκα: «Είναι πολύ αμήχανο να μιλάω για μια άλλη εκπομπή»

Όσα απάντησε για τις φήμες που αφορούν το Mega Καλημέρα

Δείτε όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στο Breakfast@Star

Στις φήμες που ακούγονται γύρω από την εκπομπή της, αλλά και σε αυτές που αφορούν στο Mega Καλημέρα και το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη, αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στο Breakfast@Star.

Το μέλλον της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα έχει συζητηθεί πολύ

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην τέταρτη χρονιά κι όντως ακούγονται ανά διαστήματα διάφορα. Υπάρχει ειλικρινής επαφή με το κανάλι και τους ιθύνοντες και για αυτό πάντα περιμένω την κουβέντα και τις ανακοινώσεις από τους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλύτερα αυτή τη δουλειά από ό,τι εγώ η οποιοσδήποτε άλλος. 

Δανάη Μπάρκα: Με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Καβογιάννη στη Βανδή

Υπάρχουν στιγμές που μου βγαίνει να προστατεύσω τη ψυχολογία των συνεργατών μου. Εγώ είμαι εκεί για όσο είμαι, είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν μπορώ να θορυβηθώ από όσα ακούγονται, αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είμαι εκεί, κάνουμε τη δουλειά μας καθημερινά κι αυτό είναι ένας αγώνας δρόμου. Επίσης, υπάρχουν δημοσιεύματα που τα μαθαίνω τελευταία. Υπάρχουν μέρες που πάω στο γραφείο και μου μεταφέρουν πράγματα κι έτσι τα μαθαίνω τελευταία», δήλωσε αρχικά.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δεν έχουμε εκτροχιαστεί κι είμαστε εκεί και λέμε "παιδιά ψυχραιμία, αγάπη", το θέλουμε, σεβόμαστε τον κόσμο κι υπάρχει αλληλοϋποστήριξη», πρόσθεσε. 

Δανάη Μπάρκα: «Για πολλούς μήνες ξυπνούσα τα βράδια κι έκανα εμετούς»

Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τις αλλαγές στην ώρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ αμήχανο για εμένα που δεν είμαι στην ομάδα των παιδιών για να μιλάω για μια άλλη εκπομπή. Δεν ξέρω τι υπάρχει και τι γίνεται, κάθε πρωί τους ακούω να γελάνε και λέμε γεια. Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα, τα ξέρουν οι άνθρωποι που όταν έχουν να ανακοινώσουν κάτι, θα το ανακοινώσουν. Εγώ μια χαρά τα βλέπω όλα, αλλά εγώ είμαι κι εγώ». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top