Σίσσυ Χρηστίδου: Στηρίζει τον Κανάκη μετά τον σάλο με τον Παναγιωτόπουλο

«Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε»

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σε μία συζήτηση που είχαν στην εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» για τον σάλο με τις καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, υποστήριξε δημόσια των Αντώνη Κανάκη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε ότι την εντυπωσίασε το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού εστίασε στον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» και όχι στον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Καταγγέλουσα για Παναγιωτόπουλο: «Μου ζητούσε ακραία πράγματα»

Παναγιωτόπουλος

Στάθης Παναγιωτόπουλος 

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο εστιασμός στον Αντώνη Κανάκη αν ήξερε ή δεν ήξερε παρά στον Στάθη. Μου έκανε εντύπωση η ακαριαία αντίδρασή του Αντώνη, πως ενώ είχε γίνει ένα σούσουρο στα social media, πώς ακαριαία πήρε το βήμα της εκπομπής και από τη στιγμή που έμαθε πως αυτό είναι αλήθεια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Κι εμένα με σόκαρε προσωπικά η υπόθεση. Δεν τον ξέρω τον Στάθη. Τον Αντώνη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και το θεωρώ άδικο. Το να ασχολούμαστε με αυτό μου φαίνεται παράλογο. Όχι ο άνθρωπος δε φαίνεται. Εγώ δε θα μπορούσα να το υποψιαστώ αυτό» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

κανακης

Η Χρηστίδου στηρίζει τον Κανάκη μετά τον σάλο με τον Παναγιωτόπουλο

«Εδώ μιλάμε πως υπάρχουν 50 γυναίκες σε αυτά τα βίντεο. Πού είναι αυτές οι 50 γυναίκες; Γιατί ασχολούμαστε με τον Αντώνη. Τα αντανακλαστικά του Αντώνη ήταν παραδειγματικά. Το θέμα έσκασε στα social media λίγο πριν και το βράδυ το εξέθεσε μόνος του. Καμία εκπομπή δεν θα έβγαινε να το κάνει αυτό.

Αν δεν έρθει το ίδιο το θύμα να το πει, δεν μπορεί να το παίξει καμιά εκπομπή από τα social media γιατί είναι μηνύσιμα όλα αυτά. Ο Αντώνης έδωσε όνομα σε όλο αυτό. Κι εγώ ήμουν σίγουρη για πάρα πολλούς ανθρώπους και η ζωή με έμαθε ότι μόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε για τα παιδιά σου. Θεωρώ ότι ο εστιασμός είναι λάθος. Ο Αντώνης έκανε αυτό που έπρεπε. Μπορεί δίπλα σου άνθρωποι υπεράνω υποψίας να κάνουν πράγματα. Όπως τον έβλεπα στην εκπομπή μου φαινόταν συμπαθέστατος, δεν φαινόταν τίποτα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top