GNTM 3: Πέρασε στο bootcamp ο Πασχάλης που έφερε... χαλβά Φαρσάλων;

Τι προβλημάτισε τον Δημήτρη Σκουλό;

Ο 21χρονος Πασχάλης ήταν ένας ακόμη νέος που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και να διεκδικήσει το όνειρό του πηγαίνοντας στην audition για το GNTM 3.

GNTM 3 Η Audition Του Πασχάλη

GNTM 3: Ο Ανδρέας που έκανε τη Βίκυ Καγιά να πει «wow»!

GNTM 3: Δείτε την παίκτρια που θύμισε στους κριτές την Κάτια Ζυγούλη

Ο πολυπράγμων νέος που διατηρεί nail bar και είναι παράλληλα αγρότης, μένει στα Φάρσαλα και έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ στο παρελθόν, καθώς ήταν σε πρακτορείο μοντέλων της Αθήνας.

GNTM 3: Ο Κωνσταντίνος που περπάτησε με 15ποντα και «τρέλανε» τους κριτές!

Μόλις άκουσε τα «Φάρσαλα» η Βίκυ Καγιά ενθουσιάστηκε και του ζήτησε χαλβά Φαρσάλων και ο  Πασχάλης... είχε φέρει μαζί του παραδοσιακό χαλβά που είχε μάλιστα φτιάξει ο ίδιος για να τους γλυκάνει!

GNTM 3 Η Audition Του Πασχάλη Καγιά Χαλβάς Φαρσάλων

Η Βίκυ Καγιά ξετρελάθηκε με τον χαλβά Φαρσάλων

Η «αχίλλειος πτέρνα» του όπως είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο, είναι το ύψος του. Ο Πασχάλης έχει ύψος 1.79. Ύψος αρκετά οριακό για άνδρα μοντέλο. 

Αυτό ωστόσο, δεν πτόησε τους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη και Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι οποίοι ψήφησαν «ναι» θέλοντας να τον ξαναδούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

GNTM 3 Η Audition Του Πασχάλη

Ο Δημήτρης Σκουλός όμως, ψήφισε «όχι» εξαιτίας του χαμηλού ύψους του Πασχάλη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον 21χρονο στο να περάσει στο bootcamp, καθώς είχε τρεις θετικές ψήφους.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top