Νίκος Χατζηνικολάου: Νέο συμβόλαιο για τον παρουσιαστή

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και το μήνυμα του δημοσιογράφου

Το βίντεο είναι από την εκπομπή ''Happy Day''

Για δύο ακόμη δύο χρόνια – τουλάχιστον- θα μείνει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ANT1, αφού μόλις χθες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο έγκριτος δημοσιογράφος, που έχει βάλει με επιτυχία την προσωπική του σφραγίδα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, θα είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με το κύρος, την αξιοπιστία και την πολυετή εμπειρία του, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση μέσα από την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού και την εκπομπή ‘’Ενώπιος Ενωπίω’’».

Ο Γιώργος Θεοφάνους «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του

Μιλλούση-Πετρούνιας: Η καραντίνα ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής τους!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε και τη δική του ανακοίνωση στα social media, ευχαριστώντας τον Πρόεδρo, Θοδωρή Κυριακού.

«Η τηλεοπτική παρουσία μου στον Αντέννα συνεχίζεται θεού θέλοντος για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2022,τόσο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όσο και στο Ενώπιος Ενωπίω! Ευχαριστώ τον Αντέννα και τον Πρόεδρο του @theokyriakou για τη μέχρι τώρα ανέφελη συνεργασία και για την πολύτιμη εμπιστοσύνη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top