GNTM 2018: Η… «τριάδα της φωτιάς» και τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου!

Όσα αποκάλυψε η coach των κοριτσιών

Τα κορίτσια του Greece’s Νext Top Model έχουν μπει στο σπίτι του reality μόδας και ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται φιλίες, κόντρες, αλλά και…κλίκες!

Το πρωί της Τρίτης, η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και σχολίασε τόσο το νέο look των κοριτσιών, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στο GNTM.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης της ζήτησαν να σχολιάσει την «τριάδα της φωτιάς», η οποία αποτελείται από Μικαέλα Φωτιάδου, την Εύη Ιωαννίδου και τη Μέγκι Ndrio.

 Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο σχολιάζοντας: «Τα τρία αυτά κορίτσια τα συγκεκριμένα θεωρώ ότι έχουν κάνει μια παρέα που φαίνεται φυσικά. Και επηρεάζουν η μία την άλλη περίεργα, αλλά είναι κορίτσια. Είναι παιδιά που μαθαίνουν. Και πρέπει από εμάς να καταλάβουν πως ίσως κάποια πράγματα δεν τα έχουν σκεφτεί σωστά. Ίσως έχουν αποστασιοποιηθεί από τις άλλες χωρίς λόγο. Μπορεί και να αλλάξουν τα πράγματα αργότερα. Δεν πιστεύω ότι σε ένα σπίτι με 20 κορίτσια είναι η τριάδα της φωτιάς και όλες οι υπόλοιπες είναι παραδεισένια πουλιά. Εγώ νομίζω ότι όλοι έχουμε αμήχανες και κακές στιγμές. Και τα κορίτσια αυτά μέχρι τώρα έχουν πολύ κακές στιγμές».

Δείτε την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top