Συγκινεί ο Κώστας Γρίμπιλας:«Ήμουν ένας άχρηστος πατέρας!Μου είπαν ότι το παιδί μου "φεύγει"και...»

Όσα εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»

Μια άκρως συγκινητική συνέντευξη,  παραχώρησε ο Κώστας Γρίμπιλας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος  ήρθε στην Ελλάδα από την Αυστραλία, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι έχασε την πίστη του μετά την απώλεια της κόρης του, Κωνσταντίνας, αλλά και πως «μισούσε» όσους του έλεγαν πως η κόρη του έχει γίνει άγγελος.

«Δύο χρόνια έζησα την απόλυτη κατάθλιψη... Ήμουν ένα ράκος... Δύο χρόνια μέσα στα μαύρα, τα οποία μισώ- ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανα μετά την «κοίμηση» της Κωνσταντίνας- αξύριστος, αλκοολικός, να τρώω χωρίς να σκέφτομαι, να μη με ενδιαφέρει τίποτα... Να πηγαίνω κόντρα σε ό,τι ήταν καλό για μένα...» παραδέχτηκε ο Κώστας Γρίμπιλας, τονίζοντας πως δύο ιερείς που βρέθηκαν στο πλευρό του ήταν εκείνοι που τον βοήθησαν και τον οδήγησαν και πάλι στο μονοπάτι της πίστης.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε με συγκλονιστικά λόγια  και στις τελευταίες στιγμές της μικρούλας του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν ένας άχρηστος πατέρας! Ήμουν στο νοσοκομείο, στο κρεβατάκι του παιδιού μου και δεν μπόρεσα να το ζωντανέψω, μου είπαν ότι "φεύγει" σε μερικά δευτερόλεπτα και δεν έκανα τίποτα... Της τραγούδησα το αγαπημένο της τραγούδι, την νανούρισα...».

Δείτε το  σχετικό απόσπασμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top