Μπουράκ Οζτσιβίτ: Ο κούκλος ηθοποιός τουρκικής σειράς που έχει τρελάνει τις τηλεθεάτριες

Δικαίως στέφθηκε με τον τίτλο του "Καλύτερου Άντρα Μοντέλου" στον κόσμο

Μπουράκ Οζτσιβίτ: Ο κούκλος ηθοποιός τουρκικής σειράς που έχει τρελάνει τις τηλεθεάτριες

​Αν δεν είναι ο ωραιότερος άντρας της Τουρκίας, σίγουρα θα είναι στη λίστα των Τοp 3!

βθρακ1.jpg
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, στα 32 του χρόνια, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο για την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και για το υποκριτικό του ταλέντο, κάνοντας τις τηλεθεάτριες να παραληρούν σε κάθε του «βήμα»!

βθ3.jpg
Γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1984 στην Κωνσταντινούπολη. Έκανε μια λαμπρή καριέρα ως μοντέλο και το 2005 κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Μοντέλου στην Τουρκία, αλλά και τη δεύτερη θέση “Καλύτερου Άντρα Μοντέλου” στον κόσμο!

βθ5.jpg
Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσω της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», στην οποία υποδυόταν τον Μπάλι Μπέη, πιστό αξιωματικό του Σουλτάνου. Τώρα τον βλέπουμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κεμάλ Σόιντερε, στη σειρά Kara Sevda, που προβάλλεται στο Mega.

βθ6.jpg
Το διαπεραστικό του βλέμμα, η κορμοστασιά του, το περπάτημα του και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά του, είναι αυτά που τον έχoυν καταστήσει ως το απόλυτο sex symbol από το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Τουρκία.

βθ8.jpg
Για να καταλάβετε το τι γίνεται…, τα ξένα μέσα δημοσίευσαν ότι αναγκάστηκε να μετακομίσει δύο φορές, γιατί οι θαυμάστριες του είχαν εντοπίσει το διαμέρισμά του και τα κουδούνια δεν σταματούσαν να χτυπούν… για ένα αυτόγραφο!

βθρακ2.jpg
Με την αδελφή του

Το Instagram δε, παίρνει φωτιά… με κάθε selfie του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top