Δες το ζώδιο του… και μάθε τι θέλει στο σεξ!

Ερωτογενείς ζώνες και ότι πρέπει να γνωρίζετε για τον καλό σας!

Άνδρας Κριός: Είναι σαν την πυρκαγιά: αδύνατο να τον σβήσεις. Κάθε μέρα ξεκινάει μια καινούργια ζωή. Είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής: φλογερός, αδυσώπητος, ακούραστος. Μοιάζει με την αστραπή. Δεν του αρέσει να χάνει το χρόνο του σε ατέλειωτα προκαταρκτικά παιχνίδια κι είναι έτοιμος να προσφέρει μεγάλο πάθος. Είναι αφοσιωμένος εραστής, αλλά για να τον κρατήσετε, πρέπει να διαθέτετε ιδιαίτερη ποιότητα χαρακτήρα, επειδή γι΄αυτόν ο έρωτας αποτελεί πεδίο μάχης και συγκρούσεων, που επιθυμεί να λήγουν με μια παθιασμένη φλογερή συμφιλίωση. Μην εκδηλώνετε ζήλια, να είστε ανεξάρτητη και να φροντίζετε να τον εκπλήσσετε διαρκώς. Η ασφάλεια και η σιγουριά δεν του αρέσουν καθόλου κι αν σας επιθυμεί ερωτικά, μπορεί να εξακολουθήσει να σας επιθυμεί για 100 χρόνια. Είναι γεννημένος για την απιστία: κομψός και πολύ αισθησιακός. Για να μαγνητίσετε το βλέμμα του, να είστε πάντα σέξι και χαριτωμένη. Του αρέσουν τα παιχνίδια σκλάβου-αφέντη και είναι άγριος στο σεξ. Οι Κριοί άντρες είναι επίσης εξερευνητές, έτσι να είστε προετοιμασμένες ότι θα πάτε σε μέρη που καμιά γυναίκα δεν πάτησε το πόδι της πριν από σας. Η αγαπημένη του στάση: μια γυναίκα στα γόνατά του σκυμένη επάνω του.
Άνδρας Ταύρος: Κυριαρχούμενος από την Αφροδίτη, είναι συναισθηματικά πολύ κτητικός, ζηλιάρης και επιζητεί την αποκλειστικότητα στον έρωτα. Θα σας κάνει «κτήμα» του, παρέχοντάς σας όμως τρυφερότητα, αξιοπιστία και άνεση. Η συντηρητική ηθική του και η προσκόλληση στις παραδόσεις, τον κάνουν τον μοναδικό άνδρα του ζωδιακού που δεν παίρνει διαζύγιο «ούτε με σφαίρες»! Αυτό δεν αποτρέπει βέβαια τις συζύγους τους από τον να θέλουν να ξεφύγουν από την τυραννία τους. Είναι αισθησιακός, διασκεδαστικός, καλοφαγάς. Αν ψάχνετε στη ζωή σας για ασφάλεια, είναι ο ιδανικός άντρας. Θα είναι για πάντα δικός σας, αν του δείξετε πολλή τρυφερότητα και δεν του πείτε ποτέ ψέματα. Αυτό είναι το αδύνατό του σημείο: Αν τον προδώσετε ή αν νομίσει πως το κάνατε, δεν θα σας συγχωρήσει ποτέ και θα κάνει τη ζωή σας κόλαση. Στον τύπο αυτό αρέσει το μακράς διαρκείας και απολαυστικό στοματικό σεξ. Από αντοχές; Αυτός ο άντρας μπορεί να λιώσει κι έναν «παγετώνα». Η ερωτογενής του ζώνη: τρελαίνεται για μακρόσυρτα, αργά φιλιά και απαλές δαγκωνιές στην πλάτη και το λαιμό.
Άνδρας Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι, το πρώτο αέρινο ζώδιο, απορρίπτουν το μύθο της γήρανσης, παραμένοντας πάντα νέοι στο σώμα και την καρδιά και διαθέτοντας ένα τολμηρό εφηβικό στυλ. Η αγάπη του για την ανανέωση και η ανεξάντλητη πολυπραγμοσύνη του, τον κάνουν δύσκολα πιστό και θέλει να αποδεικνύει διαρκώς στον εαυτό του ότι είναι ελεύθερος. Είναι το καλύτερο φιλαράκι, αλλά η παιχνιδιάρικη προσωπικότητά του είναι τέτοια, που κανείς ποτέ δεν ξέρει αν λέει αλήθεια ή ψέματα, ούτε μπορεί στην ανάγκη να βασιστεί πάνω του. Όσο μπορεί να είναι πετυχημένος καλλιτέχνης, άλλο τόσο μπορεί να είναι και σπεσιαλίστας στον προγραμματισμό υπολογιστών ή ηλεκτρονικός. Ο ερωτισμός και οι γραμμές 090 είναι το πάθος του. Του αρέσουν οι παράξενες, αλλόκοτες αισθήσεις και εντυπώσεις. Σημειώστε: ποτέ μην του πείτε ότι είναι άστατος και ρηχός, δεν θα σας συγχωρήσει ποτέ. Η ερωτογενής του ζώνη: διατρέξτε ελαφρά τα μπράτσα του με τα χείλη και τη γλώσσα.
Άνδρας Καρκίνος: Είναι μια αρσενική «κλώσσα», ένας αληθινός άντρας για οικογένεια, υπεύθυνος, πιστός, ευπρεπής, κομψός, επιμελής και πάνω απ΄όλα θαρραλέος, ακόμα κι αν μερικές φορές χρειάζεται λίγο περισσότερη ζωντάνια. Είναι βολικός, πονηρός, οικονόμος, καλός στη διαχείριση. Μπορεί να είναι αποδοτικός δημόσιος υπάλληλος. Πρώτα απ΄ όλα χρειάζεται ένα χαρούμενο σπιτικό που να τον καλωσορίζει. Η σύζυγός του πρέπει να είναι πολύ μητρική και ισορροπημένη για να τον καθησυχάζει και τότε θα είναι ο τέλειος σύζυγος. Η σύντροφός του θα πρέπει επίσης να είναι όμορφη, ελκυστική με τα εξής χαρίσματα: ήπια, με κατανόηση, στοργική, ευπρεπής. Αυτά είναι τα κλειδιά για την ισορροπία του. Μην ξεχάσετε: Το καλό σπιτικό φαγητό είναι κομμάτι του περιβάλλοντός του και θα συμμετέχει ενεργά στο μαγείρεμα. Μερικοί Καρκίνοι μπορεί να είναι ιδιότροποι και οξύθυμοι, να θέλο��ν τρέλες (δείγμα της ανωριμότητάς τους ή μιας έλλειψης αρρενωπότητας). Η πιο εκπληκτική τεχνική του: σεξουαλική επαφή χωρίς χέρια. Έχει μια μόνιμη ανάγκη για ενθάρρυνση και εάν την αποκτήσει, θα αποδειχθεί ευχάριστος εραστής. Είναι και υπομονετικός αλλά και επιθετικός παράλληλα. Στο κρεβάτι, του αρέσει να παίρνει διαταγές και είναι άπαιχτος στον δια χειρός κλειτοριδικό οργασμό!
Άνδρας Λέων: Είναι ο ομορφότερος, ο καλύτερος, ο ισχυρότερος… κάπως σαν τον ήλιο. Το σημαντικότερο γι΄αυτόν τον άντρα είναι η κοινωνική του θέση. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι τον θαυμάζουν προκειμένου να είναι αυτό που θέλει να είναι: ο θαυμάσιος, γενναιόδωρος Λέων! Είναι τόσο ιδεαλιστής και ��υτοπιστής, έτσι ώστε πολύ λίγες γυναίκες μπορούν να τον ικανοποιήσουν. Αυτή που θα τον ξεμυαλίσει, ξέρει πώς να τον κάνει να λάμψει. Αυτή η γυναίκα, λοιπόν, πρέπει να διαθέτει εξυπνάδα, ομορφιά και γνώσεις, σε τέτοιο βαθμό ώστε να τα επιδεικνύει χωρίς να τον επισκιάζει. Μπορεί να τα δώσει όλα στην αγάπη, αλλά είναι δύσκολος και ευαίσθητος όσον αφορά τα κοινωνικά πρότυπα. Πρέπει να νιώθει ότι θαυμάζεται, εγκρίνεται και ενθαρρύνεται από τον σύντροφό του. Είναι γεννημένος να συναρπάζει το περιβάλλον του με τις γενναίες πράξεις και την ρητορική του δεινότητα. Είναι έξυπνος και έχει γνώση σχεδόν πάνω σε όλα τα θέματα. Μερικές φορές, με τα χρόνια και την επιτυχία, γίνεται ένα λιοντάρι χωρίς νύχια στα χέρια μιας γυναίκας. Η αντοχή του είναι αξιοπρόσεκτη και έχει μεγάλη όρεξη για σεξ. Του αρέσουν οι γυναίκες να είναι υπάκουες και να του κάνουν (αλλά όχι να κάνει) στοματικό έρωτα. Του αρέσει η γυναίκα να δείχνει πόσο πολύ το απολαμβάνει. Ερωτογενής ζώνη: η πλάτη του.
Άνδρας Παρθένος: Είναι δουλευταράς. Ψάχνει για ασφάλεια και σταθερή απασχόληση. Γίνεται καλός δημόσιος υπάλληλος. Αλλά στην αγάπη οι ιδιότητές του μπορούν να γίνουν η αναπηρία του: είναι υπερβολικά αναλυτικός και τα ψειρίζει όλα. Δεν είναι διαθέσιμος για μεγάλα πάθη, γιατί τα φοβάται. Η κριτική και μανιώδης προσωπικότητά του, ο τρόπος που ζυγίζει πάντα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα θα κάνει τις υποψήφιες συζύγους να στρίψουν δια του αρραβώνος! Αν παντρευτεί, γίνεται πιστός σύζυγος, κυρίως από ευπρέπεια και αγάπη στους κοινωνικούς κανόνες. Ο συζυγικός του βίος υποφέρει από απουσία φαντασίας, κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει σε σοβαρή κρίση ηλικίας, όπου θα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τους ηθικούς κανόνες και τα χρηστά ήθη, για να χορέψει έναν ερωτικό χορό με μια ερωμένη που πάντα την αρνιόταν. Η μυστική ζωή του: η πορνογραφία μπορεί να του γίνει ψυχαναγκασμός. Ερωτογενείς ζώνες: οι γλουτοί του.
Άνδρας Ζυγός: Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, είναι αισιόδοξος, αρρενωπός και αγαπά τις ωραίες βραδιές. Είναι γενικά όμορφος, του αρέσει να χορεύει, αγαπά τη ρυθμική μουσική και τα κοκτέιλ. Κομψός, καθετί που διαθέτει ομορφιά και πλαστικό��ητα έχει μεγάλη σημασία γι΄αυτόν. Οι σχέσεις του είναι μάλλον πεζές. Διαθέτει οργανωτικότητα, γίνεται πετυχημένος δικηγόρος, για παράδειγμα. Η επιθυμία και η προθυμία του για ευχαρίστηση, διευκολύνει τις ερωτικές συναντήσεις. Θέλει να αισθάνεται περιστοιχισμένος και πέφτει στη φάκα που δημιουργεί μόνος του, μπλέκοντας σε αναπόφευκτες και δύσκολες καταστάσεις. Αν είστε το άλλο του μισό, ο σύντροφος ψυχής του, θα σας είναι πιστός, επειδή γι΄αυτόν αγάπη είναι η χαρά του να μοιράζεσαι και να επικοινωνείς με τον σύντροφο. Του αρέσουν οι γυναίκες που ντύνονται όμορφα και έχουν ��ακριά μαλλιά. Αν τα ρούχα μιας γυναίκας δείχνουν να βγαίνουν εύκολα, του είναι δύσκολο να το αγνοήσει. Ερωτογενής ζώνη: πλάτη, γλουτοί, και ειδικά η αίσθηση των ερεθισμένων θηλών.
Άνδρας Σκορπιός: Το Αρειανό ζώδιο, ο Σκορπιός είναι φυσικά μυστικοπαθής και η ανάγκη του να τον σέβονται και να τον θεωρούν ισότιμο είναι πρώτιστα γι΄αυτόν στον έρωτα. Απ΄την άλλη, καθοδηγείται από τον πλανητοειδή Έρωτα, και η σεξουαλικότητα αποτελεί μια διέξοδο στα επιθετικά συναισθήματά του. Είναι ένα λάγνο, αισθησιακό ζώο. Απολαμβάνει το δάγκωμα, το πιπίλισμα και είναι «δάσκαλος» στο στοματικό σεξ. Η επιβολή του πόνου τον διεγείρει, έτσι μπορεί να τσιμπά τις θηλές ή το εσωτερικό των μηρών σας. Του αρέσει το σεξ στο νερό, αλλά η “διαστροφή” του είναι ότι προτιμά -αντί για σατέν και μετάξι- ξύλινα τραπέζια και σκληρά πατώματα. Η αγάπη για το «απόλ��το» τον μετατρέπουν σε μια νευρική και πολύ ζηλότυπη ύπαρξη. Μαζί του τίποτα δεν είναι απλό. Η ερωτική του ζωή είναι τόσο περίπλοκη, που τον φέρνει μερικές φορές στα όρια της κατάθλιψης. Πολύ συχνά, ο γάμος του ή οι ερωτικές του περιπέτειες γίνονται πεδία μαχών, όπου ο ψυχολογικός σαδισμός κατέχει ένα καλό μερίδιο. Αν του μοιάζετε ή είστε ίδιοι στην αδιαλλαξία, θα τον βρείτε εντυπωσιακό εραστή, αλλά για όσο καιρό θα είστε ζευγάρι, φροντίστε να κουβεντιάσετε με τα υπόλοιπα «θύματά» του. Ερωτογενής ζώνη του: τα γεννητικά του όργανα.
Άνδρας Τοξότης: Θετικός, αρρενωπός, κυριαρχείται από την Φωτιά και ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη περιπέτειες. Έχει ένα τσιγάρο να καπνίσει σε κάθε αεροδρόμιο και κάθε λιμάνι! Γίνεται εύκολα προκλητικός στις επιλογές του, υπάρχουν γυναίκες ξένες προς το οικογενειακό του περιβάλλον, είτε από καταγωγή, είτε από το παρελθόν τους, είτε επαγγελματικά και μπορεί η οικογένειά του να το δει αυτό ως πρόκληση ή να θεωρήσει πως βλάπτεται από τον τρόπο ζωής του. Γενικά, αυτοί οι γάμοι είναι σύντομοι. Στο πρώτο μέρος της ζωής του δεν είναι πιστός. Έχει ανάγκη να «χτίσει» την προσωπική του εικόνα. Διαθέτει μια φυσική στοργικότητα, και αν τον επιλέξετε στα 40 του, θα τον βρείτε παθιασμένο, ένα πρότυπο γονέα για τα παιδιά του και επαγγελματικά καταξιωμένο. Μπορείτε μετά να ζήσετε μια έντονη και ελεύθερη αγάπη μαζί του. Είναι «δάσκαλος» στο ερωτικό μασάζ και με τα χέρια αλλά και στοματικό. Η γλώσσα του μπορεί να είναι ένα «επικίνδυνο» εργαλείο και όταν συνδυάζεται με τα χείλια του, δημιουργεί μια εκρηκτική επίδραση! Ερωτογενείς ζώνες: ισχία και μηροί. Του αρέσει να χαζεύει τα στήθη και τους μηρούς μιας γυναίκας, όπως επίσης και να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί της, όσο αυτή φορά ακόμα τις δαντελένιες της κάλτσες.
Άνδρας Αιγόκερως: Η ιδιοσυγκρασία του είναι δύσκολο να περιγραφεί. Αποφεύγει τα κοινωνικά events και τις περίπλοκες σχέσεις: δεν θέλει να χάνει το χρόνο του. Είναι συντηρητικός, παλιομοδίτης (ακόμα και στα 20 του), νοσταλγικός, μπορεί να είναι συναισθηματικός, συνεσταλμένος και να περιμένει «την έγκρισή σας» για να σας δείξει την αγάπη του. Ο «άλλος» Αιγό��ερως είναι επαρμένος, εγωκεντρικός και συχνά βίαιος. Βάζει τη δουλειά του σε πρώτη προτεραιότητα και ξεχνά ότι η συζυγική ζωή περιλαμβάνει το μοίρασμα και το διάλογο. Είναι ολιγαρκής. Ματαιώνεται συχνά κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχάσει και να ξεπεράσει. Θα εμπλακεί γενικά σε μια σταθερή σχέση στο τέλος της 3ης δεκαετίας της ζωής του, αν γνωρίζει ότι η νέα του ζωή θα είναι ισορροπημένη, γερή και χωρίς εκπλήξεις. Έχει τη δύναμη ενός δρομέα μαραθωνίου. Αυτός είναι ο άντρας που θα κρατηθεί οπωσδήποτε μέχρι να σας ακούσει να κραυγάζετε από ηδονή! Ερωτογενής ζώνη: ένα μασάζ που ξεκινά χαμηλά από την πλάτη του και ανεβαίνει προς τα πάνω κατά μήκος των πλευρών της σπονδυλικής του στήλης.
Άνδρας Υδροχόος: Είναι εύκολο να τον συναντήσετε, ταξιδεύει πολύ. Η φιλία αποτελεί ένα αναπόφευκτο στοιχείο της προσωπικής του εξέλιξης: λατρεύει τη συζήτηση. Άτομο επικοινωνιακό, αγαπά την ελευθερία και την αγάπη που δεν τον δένει. Εάν περιοριστεί και βαλτώσει, απλά θα φύγει. Συχνά θεωρείται ψυχρός, στην πραγματικότητα όμως επιδιώκει να «φέρει» την αγαπημένη του στα πρότυπα του ιδανικού του. Συχνά απατημένος, μπορεί να γίνει φιλαράκος με την αγαπημένη του, όντας όμως κτητικός μαζί της και παράλληλα συνεχίζοντας την επιδίωξη απόκτησης νέων ερωτικών εμπειριών. Θέλετε να τον αποπλανήσετε; Μουσική και διαδίκτυο, υψηλή τεχνολογία και καινοτομίες. Μπορεί να είναι αρχηγός μιας ιδεολογικής ομάδας ή μέλος της. Αυτές οι δραστηριότητες θα πάρουν τη θέση της χαμένης του αγάπης. Εξασφαλίζει συνήθως έναν διπλό οργασμό – μια φορά στοματικά και μια γενετήσια. Ερωτογενείς ζώνες: απαλό άγγιγμα στα γόνατα και τους αστραγάλους.
Άνδρας Ιχθείς: Είναι αναποφάσιστος και καλλιεργεί το μυστήριο. Ουτοπιστής και ευαίσθητος. Είναι δύσκολο γι΄αυτόν να εκφραστεί με τη λογική. Η αγάπη του δεν αγγίζει τη γη. Ονειρεύεται μια μαγική κοσμική ένωση και πρέπει να του υπενθυμίζετε συχνά ότι η αγάπη απαιτεί επίσης και σωματική έκφραση. Είναι απαισιόδοξος και βρίσκει ικανοποίηση στη λύπη που προκαλεί ένας καταδικασμένος ή μυστικός έρωτας. Για όσο καιρό έχει και το παραμικρό συναίσθημα, δεν μπορεί να ξ��κόψει, κι αυτό είναι κάτι που του δημιουργεί προβλήματα ψυχοσωματικά. Είναι πολύ ονειροπόλος και ευεπηρέαστος. Τείνει προς τα μυστήρια, τα μυστικά και ό,τι αυτά μπορεί να συνεπάγονται: αλκοόλ και διαφόρων ειδών εξαρτήσεις. Είναι πολύ καλοί φίλοι, πάντα έτοιμοι να υπηρετήσουν τους άλλους, αλλά προσέξτε: πετάνε μπηχτές! Ερωτογενείς ζώνες: απαλό μασάζ στα πόδια.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top