GNTM 4: Βρες το δικό σου FITNESS® για να είσαι Οn Top!

Κάνε την άσκηση διασκέδαση όπως οι διαγωνιζόμενοι του φετινού show ομορφιάς

FITNESS® μπάρες και δημητριακά

Wanna be on Top; Τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα βήματα των φετινών διαγωνιζόμενων του GNTM 4, κάνοντας την άσκηση… διασκέδαση!

Πώς θα γίνει αυτό; Είναι απλό! Το μυστικό βρίσκεται στον σωστό τρόπο διατροφής. Βρες το δικό σου FITNESS® για να ξεκινάς τη μέρα σου με ένα θρεπτικό πρωινό που θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να εξασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα boys & girls του φετινού GNTM, επιλέγουν τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé.

Ο νέος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού ομορφιάς έχει επιστρέψει δυναμικά και οι υποψήφιοι διεκδικητές του τίτλου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία θέση στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ.

Δίπλα τους σε αυτό το ταξίδι δεν είναι άλλος από τα δημητριακά FITNESS® που τους παρακινούν να ξεκινούν την κάθε τους ημέρα απολαμβάνοντας ένα πλούσιο πρωινό. Η συνήθεια αυτή τους βοηθά να αντέξουν στις απαιτητικές δοκιμασίες, τις ανατρεπτικές φωτογραφίσεις, τα δυναμικά catwalks αλλά και τα challenging fashion concepts.

Άλλωστε ο δρόμος προς την κορυφή είναι μακρύς και απαιτεί πολλή ενέργεια, θετική διάθεση, επιμονή αλλά και καλή φυσική κατάσταση.

GTNM 4: Θες να είσαι κι εσύ On Top; Δες τι σου προτείνουν τα δημητριακά FITNESS®

Αν θες να βρεις κι εσύ το FITNESS® σου, τότε οι τραγανές νιφάδες δημητριακών ή οι μπουκίτσες granola με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης είναι η πηγή φυτικών ινών που ψάχνεις για να είσαι fit και υγιής.

Γι΄αυτό και τα boys and girls του GNTM 4, επιλέγουν τα δημητριακά FITNESS® πριν την κάθε δοκιμασία, ώστε να έχουν την απαραίτητη ενέργεια που απαιτείται.

Ακόμα όμως και τις μέρες που θέλουν ένα πρωινό on the go, οι λαχταριστές μπάρες με δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® είναι η ιδανική επιλογή, αφού έχουν βιταμίνες Β για ενέργεια! 

FITNESS® Τips για να ξεκινήσεις τη μέρα σου απολαυστικά

Το «μυστικό» κρύβεται στο να κάνεις την προπόνηση ακόμα πιο διασκεδαστική, συνδυάζοντάς την με ένα ισορροπημένο και θρεπτικό πρωινό.

Τα δημητριακά FITNESS® σε παροτρύνουν να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου, να δοκιμάσεις νέα πράγματα μέχρι να ανακαλύψεις αυτό που σε γεμίζει και να βρεις το δικό σου…fitness! 

Ποδήλατο στην αγαπημένη σου διαδρομή ή κολύμβηση πριν πας στο γραφείο; Yoga και ένα χαλαρωτικό podcast ή περπάτημα και συζήτηση με φίλους; Οι επιλογές είναι αμέτρητες και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις για να ακολουθείς ένα δραστήριο τρόπο ζωής. 

Και η Ελένη Φουρέιρα έχει βρει το δικό της FITNESS® – Μάθε τα μυστικά της

Αν ακόμα αναρωτιέσαι πως να κάνεις την αρχή, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική καμπάνια των δημητριακών FITNESS® και σε εμπνέει μέσα από το δικό της ταξίδι ανακάλυψης! Πειραματίσου, δοκίμασε και βρες το fitness που σε κινητοποιεί και σου προσφέρει ευχαρίστηση. 

Εκτός όμως από έμπνευση, τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé σου προσφέρουν και μια πλούσια ποικιλία δημητριακών και μπαρών ολικής άλεσης, ώστε να ανακαλύψεις τα αγαπημένα σου και να ξεκινάς το πρωινό σου απολαυστικά. 

Find your FITNESS®: Προτιμάς σοκολάτα ή κλασικές γεύσεις;

Ό,τι και αν προτιμάς είναι σίγουρο ότι οι λαχταριστές νιφάδες των δημητριακών FITNESS® δεν θα σε απογοητεύσουν, αφού θα τις βρεις σε πέντε απίθανες γεύσεις. FITNESS® Chocolate και FITNESS® Dark Chocolate με τραγανές νιφάδες βουτηγμένες σε πλούσια σοκολάτα γάλακτος και μαύρη σοκολάτα αντίστοιχα, αλλά και FITNESS® Fruits με ανανά, παπάγια, καρύδα, μήλο, σταφίδες και cranberries. Τις επιλογές ολοκληρώνουν τα FITNESS® Original με την κλασσική και αγαπημένη γεύση και τα ανανεωμένα FITNESS® Honey & Almonds με μέλι και αμύγδαλα. 

Find your FITNESS®: Μήπως σε έχουν «κερδίσει» οι τραγανές μπουκίτσες granola; 

Για εσένα που προτιμάς την τραγανή granola από βρώμη ολικής άλεσης και σιτάρι, θα τη βρεις σε δύο απίθανες γεύσεις: FITNESS® Granola με μέλι ή με Σοκολάτα για να έχεις το πιο δυνατό ξεκίνημα. 

FITNESS® μπάρες για ενέργεια… on the go τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο

Τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο να απολαύσεις ένα θρεπτικό πρωινό δε χρειάζεται να ανησυχείς. Τα δημητριακά FITNESS® σου έχουν τη λύση! Οι μπάρες με δημητριακά ολικής άλεσης είναι η ιδανική επιλογή για ενέργεια on the go ενώ η πλούσια ποικιλία τους θα σε εκπλήξει. Από τον εκρηκτικό συνδυασμό σοκολάτας – μπανάνας στην μπάρα FITNESS® Choco – Banana μέχρι τα λαχταριστά κομματάκια από σοκολάτα και μπισκότο στην μπάρα FITNESS® Cookies & Cream η επιλογή είναι δική σου! 

H απόλαυση όμως δεν σταματά εδώ, αφού σε περιμένουν οκτώ ακόμα απίθανες γεύσεις που μπορείς να ανακαλύψεις εδώ. Βρες τη γεύση που σου ταιριάζει για να έχεις την ενέργεια να κάνεις όλα όσα αγαπάς μέσα στην ημέρα σου! 

Τώρα που έμαθες το «μυστικό» των φετινών διαγωνιζόμενων είναι σειρά σου να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου και να κάνεις κάθε ημέρα σου ξεχωριστή με ένα απολαυστικό πρωινό! 

Και φυσικά, το μόνο που μένει είναι να συντονιστείς για να δεις ποιός ή ποιά θα κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο του φετινού Greece’s Next Top Model. Μέχρι τότε, τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé θα είναι σύμμαχός σου για να ξεκινάς κάθε ημέρα με θετική διάθεσή και να απολαμβάνεις το fitness ταξίδι σου! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top