Έξυπνες λύσεις για να πίνεις περισσότερο νερό

Μία ιδέα είναι να προσθέσεις μέσα φρούτα

νερό

Δεν χρειάζεται να αναφέρω εκτενώς πόσο καλό κάνει το νερό στον οργανισμό μας, ούτε ότι είναι το πιο απαραίτητο αγαθό που χρειαζόμαστε, αφού όπως πολύ σοφά λέει ο λαός (και η επιστήμη) χωρίς φαγητό μπορώ, χωρίς νερό όμως όχι!

H Jennifer Lopez μας δείχνει τη γυμναστική που κάνει

Όμως πόσο εύκολο είναι τελικά να καταναλώσουμε αυτά τα 2,5 λίτρα νερού που χρειάζεται ο οργανισμός μας ημερησίως; Σίγουρα όχι και τόσο για πολλούς ανθρώπους, όπως νομίζεις, για να γράφω αυτή την στιγμή. Επειδή όμως, το νερό είναι ύψιστης σημασίας για τον οργανισμό μας και μας βοηθάει να απαλλαγούμε από περιττά κιλά, υιοθέτησε μερικές έξυπνες λύσεις για να πίνεις περισσότερο μέσα στην μέρα.

Κυτταρίτιδα: Απαλλάξου κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου

1. Στο νερό με γεύση λέμε ναι

 Δοκίμασε να δώσεις γεύση στο νερό σου με κομμένες φέτες φρέσκων φρούτων (μήλο, λεμόνι, φράουλα) ή μυρωδικών (λεβάντα, βασιλικό, κανέλα (ξύλο).

2. Προτίμησε ανθρακούχο νερό αντί για σόδα

3. App νερού

 Ναι ναι κι όμως υπάρχουν τόσες εφαρμογές που μπορείς να έχεις στο κινητό σου, που όχι μόνο μετρούν πόσο νερό καταναλώνεις αλλά σου υπενθυμίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πίνεις νερό.

4. Ή απλώς βάλε υπενθύμιση στο κινητό σου

Φτιάξε τώρα κιόλας μια υπενθύμιση που απλά να γράφει «ΝΕΡΟ» και άφησε την να υπάρχει πάντα στην οθόνη κλειδώματος του κινητού σου.

5. Συνδύασε το ποτό με το νερό

Και όχι δεν εννοώ να το αραιώσεις, όμως να το ισοσταθμίσεις. Για κάθε μια γουλιά ποτού, πιες και μια γουλιά με νερό. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγεις και το πιθανό hangover αν ξεχαστείς και πιείς ένα ποτηράκι παραπάνω.

6.Το νερό να είναι σε εμφανή θέση

 Φρόντισε να έχεις το μπουκάλι σου συνέχεια μπροστά σου, στο γραφείο, στο κομοδίνο, στη θέση του συνοδηγού, ώστε να βλέπεις πως είναι πάντα εκεί για σένα.

7. Πιες νερό πριν το φαγητό, αντί για μετά

 Βάλε στόχο να πίνεις ένα ποτήρι νερό πριν φας. Με τον τρόπο αυτό και δεν επιβαρύνεις την πέμψη αλλά και τρως λιγότερο.

8.Το καλαμάκι θα σε βοηθήσει

Μπορεί να μην το πιστεύεις, όμως η κατανάλωση νερού με καλαμάκι βοηθάει, αφού πίνεις περισσότερο νερό σε λιγότερο χρόνο.

9. Κι όμως το νερό τρώγεται

Δεν θέλεις να πίνεις μόνο; Βάλε και κάτι στο στόμα σου αρκεί να είναι τροφές πλούσιες σε νερό, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά (αγγούρι, γκρέιπφρουτ, καρπούζι, κολοκυθάκια).

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Πηγή:www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top