Γλυκά που μπορείς να φας ακόμη και στη δίαιτα

Ποιος είπε πως για να αδυνατίσεις πρέπει και να στερηθείς;

μαύρη σοκολάτα

Αν θέλετε να χάσετε κιλά δε χρειάζεται να κάνετε αυστηρές δίαιτες, αλλά μία ισορροπημένη διατροφή. Μάλιστα μπορείτε να τρώτε και κάποια γλυκά που δεν έχουν και τόσες θερμίδες.

Σ’ αυτά συγκαταλέγονται:

Μπάρες δημητριακών

Πρόκειται για ένα σνακ το οποίο έχει 378 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια, είναι νόστιμο και μπορείτε να το έχετε μέσα στην τσάντα σας και να το καταναλώσετε όποια στιγμή θέλετε. 

Οι γεύσεις ποικίλουν και εκτός από ηδονή στον ουρανίσκο, θα σας χαρίσει και ευεξία.

Μαύρη σοκολάτα

Αν λιγουρεύεστε ένα γλυκό, αντί για σοκολάτα γάλακτος μπορείτε να επιλέξετε υγείας. Η σοκολάτα υγείας έχει μόλις 492 θερμίδες στα 100 γραμμάρια σε αντίθεση με τη γάλακτος που έχει 600. Επίσης εκτός από τις κλασικές υγείας, υπάρχουν και οι γεμιστές.

Ψητά φρούτα

Μία άλλη επιλογή είναι τα ψητά φρούτα. Μπορείτε λοιπόν αντί να καταναλώσετε ωμό το αχλάδι, το μήλο και το καρπούζι, να το βάλετε στον φούρνο. Οι θερμίδες που θα πάρετε θα είναι οι ίδιες αλλά η γεύση πολύ καλύτερη.

Γρανίτες

Όλες έχουμε αδυναμία στα παγωτά. Ωστόσο η επιλογή συγκεκριμένων μας γεμίζει με extra θερμίδες. Aν θέλετε να επιλέξετε ένα light πείτε ναι στις γρανίτες. Παραδείγματος χάριν μία γρανίτα λεμόνι έχει μόλις 150 θερμίδες, τη στιγμή που ένα κλασικό παγωτό βανίλια έχει 172.

Pancakes

Μία άλλη επιλογή είναι τα pancakes. Αν χρησιμοποιήσεις υγιεινά υλικά δε θα πάρεις πάνω από 100 θερμίδες. Χρησιμοποίησε αλεύρι ολικής, βρώμη και ξηρούς καρπούς.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top