Οι πρωταγωνιστές της “Αστροφεγγιάς” μιλούν στο Star – ΒΙΝΤΕΟ

Σκίζει η παράσταση που ανεβαίνει στο Θέατρο «Χώρα»

​Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερούς προσκεκλημένους έκανε η θεατρική παράσταση Αστροφεγγιά. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στο Star και την Άννα Σταματιάδου για το εμβληματικό μυθιστόρημα του Παναγιωτόπουλου που μεταφέρεται για πρώτη φορά στο σανίδι!

Το αριστούργημα του Ι.Μ Παναγιωτόπουλου "Αστροφεγγιά", που οι περισσότεροι γνωρίσαμε το 1980 μέσα από την ΕΡΤ, μεταφέρεται στο θέατρο "Χώρα" από τον σκηνοθέτη, Πέτρο Ζούλια!

«Το θέμα των νέων ανθρώπων, το πως μπορούν να μείνουν σε αυτή τη χώρα, πως μπορούν να έχουν όνειρα και να είναι αισιόδοξοι παρά την κρίση, είναι ένας καημός που ήθελα να καταπιαστώ», δήλωσε μεταξύ άλλων στο Star ο σκηνοθέτης της παράστασης, κ.Πέτρος Ζούλιας.

Στο έργο μια όμορφη κοπέλα γίνεται η πέτρα του σκανδάλου σε μια παρέα φοιτητών. Στην Ελλάδα του μεσοπολέμου, της φτώχειας, και της προσφυγιάς όμως δεν υπάρχει πολύς χώρος για παιχνίδι!

oloi.jpg

«Βλέπουμε μια ιστορία μοναξιάς. Παιδιά που ζουν μόνα τους και αδυνατούν πάρα πολύ να βρουν ένα σκοπό εκείνα τα μαύρα χρόνια της ιστορίας για να ζήσουν», δήλωσε από την πλευρά του, ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, ο κ.Αλκίνοος Αλμπάνης.

«Πρόκειται για μια ατμοσφαιρική συγκινητική παράσταση», υπογράμμισε η αγαπημένη ηθοποιός, κ.Ρένια Λουιζίδου, ενώ ο γνωστός ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης, κάλεσε τον κόσμο στο θέατρο για ένα συγκινητικό ταξίδι!

Οι ήρωες κλαίνε και απογοητεύονται... Ωστόσο, μέσα στην σκοτεινιά, ελπίζουν ότι υπάρχει η... ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΑ!

Όπως είπε ο ηθοποιός, Ιωάννης Παπαζήσης, «η νεολαία οφείλει να βρει την αστροφεγγιά της ακόμη και αν δεν υπάρχει, οφείλει να αντισταθεί και σπάσει τον τοίχο».

«Αυτό που θέλει να περάσει το έργο είναι ότι πρέπει να ελπίζεις στην καλύτερη μέρα», τόνισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία στην παράσταση υποδύεται το κορίτσι που ποθούν όλοι!

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ star.gr από την επίσημη πρεμιέρα της Αστροφεγγιάς - Οι διάσημοι και τα δάκρυα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: To star.gr στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αστροφεγγιά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top