Το βιβλίο του «Τα… Aν της ανάπτυξης» παρουσίασε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Μυλόπουλος

Δείτε το βίντεο

Το βιβλίο του «Τα… Aν της ανάπτυξης» παρουσίασε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Γιάννης Μυλόπουλος

​Ποιο είναι το νέο οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης για την Ελλάδα της κρίσης; Πως και από που πρέπει να ξεκινήσει η ανάπτυξη;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει και επιχειρεί να απαντήσει ο Καθηγητής Πανεπιστήμιου Γιάννης Μυλόπουλος στο βιβλίο του «Τα... Αν της ανάπτυξης» που παρουσίασε την Τετάρτη.

«Η φιλοδοξία του βιβλίου είναι να θέσει ερωτήματα και να θέσει τον προβληματισμό έτσι ώστε η χώρα μας να ξαναποκτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση, ο λαός μας να ξαναβρεί το χαμένο νήμα της αισιοδοξίας του και να χαράξει μια νέα πορεία στο μέλλον, με ��ια ανάπτυξη η οποία θα ευνοήσει πρώτα το λαό μας, πρώτα τη χώρα μας, και πρώτα την οικονομική μας ανάπτυξη» είπε ο κ. Μυλόπουλος στην κάμερα του STAR.

Στην παρουσίαση του βιβλίου διατυπώθηκαν από τους ομιλητές προβληματισμοί για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η Ευρώπη.

«Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στην συναδέλφωση των Λαών αλλά και στην συμφιλίωση, πράγματα τα οποία δυστυχώς κατέστρεψε η κρίση και η αδυναμία των σημερινών ηγετών να χαράξουν δρόμους, όπως εκείνους που χάραξαν ο Ντε Γκώλ και Αντενάουερ στις δεκαετίες του΄50 και του΄60» ανέφερε ο επισκέπτης καθηγητής επικοινωνίας Ε.Π.Κ., κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

«Ποτέ ο προοδευτικός κόσμος δεν είχε κάνει ένα κίνημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με συγκεκριμένη οργανωτική δομή, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα πολύ ισχυρά λόμπυ, που υπάρχουν στην Ευρώπη και μας κυβερνούν» είπε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν υπουργοί, βουλευτές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top