Νταλάρας: Δεν έχω σπουδαία φωνή-Η Πάολα είναι καταπληκτική, ο Καρράς είναι απίστευτος

Ο σπουδαίος ερμηνευτής μίλησε για όλους και για όλα

Νταλάρας: Δεν έχω σπουδαία φωνή-Η Πάολα είναι καταπληκτική, ο Καρράς είναι απίστευτος
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Αρχικά, ο ερμηνευτής ρωτήθηκε αν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ του έντεχνου και του εμπορικού τραγουδιού και τότε εκείνος απάντησε: «Το να χωρίζεις μέρη της τέχνης με ρατσιστικό τρόπο, αυτομάτως χάνεται η ουσία. Τα τραγούδια δεν χωρίζονται ούτε με τις ονομασίες , ούτε με τους τίτλους, χωρίζονται σε καλά και σε κακά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή του να τραγουδήσει κάποια στιγμή στα μπουζούκια: «Το έκανα όταν ήμουν πολύ μικρό παιδί. Πήγα εκεί από ανάγκη γιατί δεν ήξερα ποιο δρόμο θα ακολουθήσω. Να ξέρετε ότι το νυχτερινό κέντρο είναι ένα μεγάλο σχολείο».

Για το γεγονός ότι αργότερα αποφάσισε να φύγει από τα νυχτερινά κέντρα είπε: «Η ατμόσφαιρα ήταν αποτρόπαιη για εμένα. Δεν άντεχα τους μεθυσμένους ανθρώπους, την βία των ανθρώπων, δεν άντεχα το ψέμα τους».

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι αυτοί που ακούνε και αυτοί που διασκεδάζουνε στα μπουζούκια. Υπάρχουν δυο Ελλάδες, πάντα υπήρχαν δυο Ελλάδες… Το λαϊκό τραγούδι και τα λαϊκά ταλέντα θα υπάρχουν παντού. Η Πάολα είναι καταπληκτική, ο Καρράς είναι απίστευτος, ο Μελάς όπως και ο Γονίδης είναι απίστευτοι, δεν θα ξαναβρούμε τέτοιους. Δεν χάνονται που υπηρετούν αυτό το είδους το τραγούδι γιατί δεν χάνεται η ψυχή τους».

Για την συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο δήλωσε: «Με τον Αντώνη δεν είμαστε καθόλου διαφορετικοί. Είναι ένα παιδί λαϊκό που τραγουδάει πάρα πολύ ωραία. Σαφώς είναι μια άλλη γενιά. Εμένα δεν μου αρέσει η ποπ μουσική, του Ρέμου του αρέσει. Θα τον κατηγορήσω γιατί κάνει ποπ τραγούδια; Θα μπορούσε να τραγουδούσε Κουγιουμτζή, Θεοδωράκ�� και τραγούδια του Βαρδή που ήδη το κάνει πολύ καλά.»

Ο Γιώργος Νταλάρας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για την δικαστική του διαμάχη με τον Τζίμη Πανούση, αποκαλύπτοντας πολλές άγνωστες πτυχές της, ενώ σχολίασε και την απόφαση του δικαστηρίου.

«Έκανα μια αγωγή στον Πανούση και την κέρδισα. Μου είπαν να του πάρω το σπίτι και είπα όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο. Έκανε και κάτι βρώμικο. Τις ημέρες που βγήκε η απόφαση έγραψε το περιουσιακό του στοιχείο στην αδερφή του. Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει και του είπα αυτό δεν θα το κάνεις ποτέ. Εγώ βλήθηκα από τη νοοτροπία του Πανούση, ο Πανούσης όμως σχεδόν διαλύθηκε από αυτό».


Σε ότι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας είπε: «Οι κυβερνήσεις κρίνονται από το έργο τους. Εμείς εδώ και 6-7 χρόνια δεν μπορούμε να δούμε το έργο καμίας κυβέρνησης, γιατί δεν επιζούν. Ο Τσίπρας ως Αλέξης είναι συμπαθέστατος. Δεν έχει βαρίδια πίσω του…Είμαι υπέρ της Ευρώπης. Το κόστος δεν το πληρώνουμε στην Ευρώπη, αλλά στον κακό μας εαυτό».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην υπουργοποίηση της γυναίκας του Άννας Νταλάρα λέγοντας: «Τελικά ήταν λάθος που η Άννα ασχολήθηκε με την πολιτική. Απογοητεύτηκε».

Ο ίδιος δεν δίστασε να πεί πως σαν παππούς είναι αφελής και τον κάνουν σχεδόν ότι θέλουν τα εγγόνια του, ενώ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε όταν δήλωσε: «Δεν έχω σπουδαία φωνή. Ακούω τη φωνή μου σε ορισμένα τραγούδια και τρομάζω».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top