Η συνέχεια του «Ψάχνοντας τον Νέμο» έρχεται στην μεγάλη οθόνη- Δείτε το trailer

Η Ντόρι έρχεται για να μαγέψει

Η συνέχεια του «Ψάχνοντας τον Νέμο» έρχεται στην μεγάλη οθόνη- Δείτε το trailer
Μπορεί να πέρασαν 13 χρόνια από την ταινία κινουμένων σχεδίων “Ψάχνοντας τον Νέμο”(Finding Nemo), αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή που έρχεται για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους είναι η Ντόρι με την ταινία "Ψάχνοντας την Ντόρι" (Finding Dory).

Τη φωνή της δανείζει και πάλι στην Ντόρι, όπως και στην πρώτη ταινία, η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις, ενώ μεταξύ των ηθοποιών που συμμετέχουν στην ταινία είναι η Νταϊάν Κίτον (δίνει τη φωνή της στη μητέρα της Ντόρι, Τζένι), ο Ουίλεμ Νταφόε (όπως και στην πρώτη ταινία, δίνει τη φωνή του στον Γκιλ) και ο Εντ Ο' Νιλ (που δίνει τη φωνή του σε ένα... οξύθυ��ο χταπόδι!)

Όσο για τον Νέμο ο 21χρονος πλέον Αλεξάντερ Κουντ ακουγόταν πολύ μεγάλος για να ερμηνεύσει το μικρό ψαράκι, έτσι έχει αντικατασταθεί από τον νεαρότερο, Χάιντεν Ρόλενς.

Η ταινία αναμένεται να βγει στα σινεμά τον Ιούνιο του 2016, ωστόσο δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer… Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top