12ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» στην Κεντρική Πλατεία Γοργομύλου Πρεβέζης

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου

​Η ελληνική και η ξένη μουσική το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Αυγούστου ακούγονται δυνατά στην Κεντρική Πλατεία Γοργομύλου Πρεβέζης του Δήμου Zηρού στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» που διοργανώνει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής στην πλατεία του Γοργομύλου στην Ήπειρο.

Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν το Σάββατο 8 Αυγούστου ο Θανάσης Παπκωνσταντίνου, οι Salto mortale και ο Βαγγέλης Κοσίνας. Ενώ την Κυριακή 09 Αυγούστου ο Joe Lynn Turner (DEEP PURPLE, RAINBOW ), ο Ron “ Bumblefoot” Thal ( Guns 'n' Roses ), ο G. Gakis & Trumblemakers, οι Neperia, Bandemonic και Crimson Vein ανεβαίνουν στη σκηνή για να δώσουν ένταση στην καλοκαιρινή βραδιά.


jk;gjk;.jpg
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική συγκυρία ακολούθησαν μια άκρως ευέλικτη πολιτική για τα εισιτήρια. Έτσι τα παιδιά μέχρι 14 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στη διαδικασία προπώλησης τα διήμερα στοιχίζουν 13 ευρώ, ενώ τα μονοήμερα 8 ευρώ/ημέρα. Για αγορές την ίδια ημέρα το κόστος είναι 10 ευρώ /ημέρα .

jklp;k.jpg
Για τα σημεία προπώλησης στο rapidomolino.com και στο Facebook!!

Ώρα έναρξης 20:30

ΙΣΤΟΡΙΑ:

Στο μακρινό 2004 ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Γοργομύλου Πρεβέζης παρακινούμενος από μία ομάδα νέων του χωριού διοργάνωσε με πενιχρά μέσα το 1 Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου που στην πορεία ονομάστηκε Rapido molino Music Festival και φιλοξένησε πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα από την χώρα μας.

Καλλιτέχνες μοναδικούς όπως οι Β. Παπακωνσταντίνου, Γ. Αγγελάκας, Χρ. Θηβαίος, Μπ. Στόκας, Λάκης Παπαδόπουλος, Γ. Μηλιώκας Ν. Ζιώγαλας, Γ. Ζουγανέλης, Γ. Γιοκαρίνης, Πάνος Μουζουράκης, και συγκροτήματα με μεγάλη ιστορία όπως οι SOCRATES, BLUES WIRE, G. GAKIS & TROUBLEMAKERS, 15 50. Επίσης φιλοξενήθηκαν στη σκηνή του RAPIDO MOLINO πολλά τοπικά συγκροτήματα που παρουσίασαν τη δουλειά τους.

Πέρυσι, στο φεστιβάλ φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά καλλιτέχνης από το εξωτερικό, ήταν ο Barry Barnes σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Rory Gallagher.

Το Rapido molino Music Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ηπείρου σε διάρκεια και αντοχή στο χρόνο γιατί είναι μία προσπάθεια που πηγάζει από την ψυχή των διοργανωτών και πραγματοποιείται με τη βοήθεια εθελοντών νέων της περιοχής!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top