Τα συγκινητικά λόγια του Ψαραντώνη στον Νικ Κέιβ για τον άδικο χαμό του γιου του

Συγκλονισμένος ο κορυφαίος λυράρης

Τα συγκινητικά λόγια του Ψαραντώνη στον Νικ Κέιβ για τον άδικο χαμό του γιου του
Η τραγική είδηση του θανάτου του 15χρονου γιου του Νικ Κέιβ συγκλόνισε όλο τον κόσμο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr, o μικρός Άρθουρ έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο, πέφτοντας από βράχο ύψους 18 μέτρων σε παραθαλάσσιο μονοπάτι, στο Brighton του Sussex.

ξξ.jpg


Τα δυσάρεστα νέα έφτασαν και στα αυτιά του Ψαραντώνη, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Αυστραλό δημιουργό και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον άτυχο έφηβο.

Ο κορυφαίος λυράρης συγκλονισμένος επικοινώνησε με τον γιο του τον Ψαρογιώργη, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται για συναυλίες στον Καναδά, ζητώντας του να έρθει σε επαφή μαζί του και να του μεταφέρει «τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του κοπελιού του», και πρόσθεσε: «Πέστου ότι τον σκέφτομαι εδώ από την Κρήτη και μακάρι να μπορούσα να πάω στην Αυστραλία στην κηδεία του μικρού παιδιού του».


Ο Ψαραντώνης μιλώντας στο inotos.gr δήλωσε: «Τελευταία φορά που είδα τον μικρό Άρθουρ ήταν πριν από τρία χρόνια στην Αυστραλία, όπου είχα πάει για μια συναυλία. Ήταν ένα έξυπνο, ανήσυχο και πολύ καλό κοπέλι . Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε…»

Η πιο πρόσφατη συνεργασία των δυο καλλιτεχνών

Οι δυο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές. Η πιο πρόσφατη συνεργασία τους αφορά το soundtrack της ταινίας:«Loin Des Hommes», όπου δύο από τις συνθέσεις συμμετέχει ο κορυφαίος μουσικός.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top