«Χαμένες Στιγμές»: Μια ταινία μικρού μήκους από μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας

Για την συμμετοχή τους στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

«Χαμένες Στιγμές»: Μια ταινία μικρού μήκους από μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας

Αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας μικρού μήκους που δημιούργησαν οι μαθητές της Ε-2΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας, συμμετέχοντας στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό.

Μια ταινία που θέλει να ευαισθητοποιήσει τους νέους αναδεικνύοντας το πρόβλημα του εθισμού και τελικά της απόλυτης εξάρτησης από την χρήση ηλεκτρονικών παιχνιδιών από την παιδική ηλικία.

Πρόκειται για την ιστορία ενός παιδιού της διπλανής πόρτας, δοσμένη με λυρισμό αλλά και αφοπλιστικό ρεαλισμό που καθηλώνει τον θεατή και τον γεμίζει με έντονα συναισθήματα.

Δύο ιστορίες του ίδιου προσώπου, του πρωταγωνιστή, που εκτυλίσσονται παράλληλα, καταγράφοντας τη ζωή του, ως μικρός μαθητής τότε, αλλά και ως ενήλικας σήμερα, αποκομμένος διαχρονικά από παιδικούς φίλους και παρέες, σε ένα μοναχικό όσο και αυτοκαταστροφικό δρόμο.

Μια ζωή που τελικά δεν έζησε, κάποιες χαμένες στιγμές που δυστυχώς δεν αναπληρώνονται…

Η ταινία δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τα παιδιά της Ε-2 τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας. Με την αμέριστη βοήθεια της κυρίας Ειρήνης Κουτρουλάκη, την ακούραστη εκπαιδευτικό και δασκάλα του τμήματος, τα παιδιά έγραψαν το σενάριο, καθόρισαν τους χώρους των γυρισμάτων, έκαναν οντισιόν επιλέγοντας τους ρόλους, σκηνοθέτησαν, έγραψαν και εκτέλεσαν τη μουσική της ταινίας, τραγούδησαν, έπαιξαν, διασκέδασαν και τελικά δημιούργησαν ένα μικρό κινηματογραφικό αριστούργημα.

Το μοντάζ αυτής της ξεχωριστής ταινίας έκανε ο δ��μοσιογράφος του Star, Βάϊος Σύρρος.

Απολαύστε το…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top