DUB INC: Η κορυφαία ευρωπαϊκή μπάντα της reggae μουσικής στο Gagarin 205!

Στo πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας ‘Paradise’ Tour 2014

DUB INC: Η κορυφαία ευρωπαϊκή μπάντα της reggae μουσικής στο Gagarin 205!

​Η κορυφαία ευρωπαϊκή μπάντα της world reggae μουσικής σκηνής έρχεται σχεδόν τρία χρόνια μετά από τις τελευταίες εμφανίσεις της.

Οι Γάλλοι DUB INC, για πολλούς το πιο επιτυχημένο reggae συγκρότημα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, επιστρέφουν στη χώρα μας στα πλαίσια της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας τους ‘Paradise’ Tour 2014 με αφορμή την κυκλοφορία πριν λίγους μήνες του ομώνυμου άλμπουμ.

Ετοιμαστείτε για μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία με μία από τις πιο εκρηκτικές live μπάντες παγκοσμίως στην καλύτερη στιγμή της καριέρας της, σε ένα ταξίδι γεμάτο reggae, dub, γαλλο-αλγερινό hip-hop και πολλά στοιχεία έθνικ μουσικής.

DUB INC – Η ιστορία ως τώρα

Το συγκρότημα συστήνεται για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’90, φέρνοντας μια πνοή φρέσκου αέρα στην τότε γαλλικής reggae dub σκηνή.

Οι μουσικές επιρροές των μελών τους πολλές και διαφορετικές, κάτι που εξηγεί το γιατί η μουσική τους είναι τόσο αυθεντική και χαρακτηριστική: με εμφανείς επιρροές από αφρικάνικους παραδοσιακούς ρυθμούς και μελωδίες, πολλά στοιχεία reggae, dub, hip hop, electro-dub και dancehall. Η μπάντα κλείνει φέτος τα 17 χρόνια με αμέτρητες εμφανίσεις σ’ όλο τον κόσμο: από τη Γαλλία όπου θεωρούνται δίκαια πλέον ένα από τα σπουδαιότερα σύγχρονα συγκροτήματα κάθε είδους μουσικής, μέχρι τη Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Αμερική, Ινδία, Ρωσία κ.α.

Το πρώτο τους άλμπουμ ‘Diversitè’ κυκλοφόρησε το 2003, ενώ καθιερώθηκαν με το ‘Dans le décor’ το 2005, στο οποίο συμμετείχαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς Γάλλους και διεθνείς reggae τραγουδιστές: Lyricson, Omar Perry, David Hinds (Steel Pulse) και φυσικά επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι αποτελούν το καλύτερο συγκρότημα της γαλλικής reggae με το άλμπουμ ‘Afrikya’ το 2008 αλλά και το ‘Hors Controle’ το 2010. Κομμάτια όπως τα ‘Rudeboy’, ‘My Freestyle’, ‘Murderer’, ‘Day after day’ και πάρα πολλά άλλα αγαπήθηκαν και ήδη θεωρούνται κλασσικά. Τα συνεχόμενα εκρηκτικά live τους όλο αυτό το διάστημα δημιούργησαν τρομερό θόρυβο γύρω από το όνομά τους, καθολική αναγνώριση στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι συναυλίες τους να γίνονται sold-out πολύ γρήγορα στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους. Η φήμη για ένα από τα καλύτερα live bands που εμφανίστηκαν ποτέ στη world reggae σκηνή άρχισε να κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο με αποκορύφωμα της καριέρας τους την π��ρσινή χρονιά με συνεχόμενα sold-out σε σχεδόν όλες τις εμφανίσεις τους και παρουσία σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ σαν headliners, καθώς και κυκλοφορία του τελευταίου καταπληκτικού τους άλμπουμ ‘Paradise’, ίσως του καλύτερου της πορείας τους μέχρι σήμερα και ενός από τα πιο σημαντικά της χρονιάς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

DUB INC.
Paradise Tour 2014

Προπώληση εισιτηρίων: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα
TΗΛ: 2114112500

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top