Η Καμεράτα κάνει στάση... στο μετρό του Συντάγματος!

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

​Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν μουσική και παραμύθια από την Καμεράτα, αν βρεθούν στο χώρο των πολλαπλών χρήσεων του σταθμο�� του μετρό «Σύνταγμα».

Ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς και ΟΙ Τατιάνα Μπρε και Δήμητρα Παπασταύρου θα αφηγηθούν με ξεχωριστό τρόπο δυο υπέροχα μουσικά παραμύθια, τα «Η εκδίκηση της νεράιδας» και «Το βασιλόπουλο και ο δράκος» από τους συνθέτες Δήμητρα Τρυπάνη και Τάσο Ρωσόπουλο.

Η Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο διεθνούς φήμης μαέστρος Γιώργος Πέτρου θα καλωσορίσουν το κοινό με ένα μελωδικό μουσικό κομμάτι, το Πρελούδιο για ορχήστρα εγχόρδων του Γιάννη Σακελλαρίδη, γιου του δημοφιλούς συνθέτη του «Βαφτιστικού», Θεόφραστου Σακελλαρίδη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συμπαραγωγή του Μουσικού και Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ελλάδος (Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής) και της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες). Την πρωτοβουλία αυτή, στηρίζει η Ο.Σ.Κ. Α.Ε. (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top